Diğer Orphan Black 2. Sezon Yorumları

S02B01 izledim
Sanırım geç izlediğimizden olsa gerek özet gösterildiği an sanki geçen hafta izlemişim gibi hiç yabancılık çekmedim. Bölüm gayet güzel başladi. Sarah'ın aksiyon sahnelerinin çekimi çok güzeldi. hızlı hızlı bi sn filan ansızın bir yavaşlama ardından tekrar hızlı güzel görüntü kareleriydi. Aklıma Hannibal'ın 2.sezon ilk sezon tezgahtan atlama sahnesi geldi:X

Dediğim gibi aksiyon sahneler çok güzeldi.
Sarah'ın polisle iş birliği içine girmesi zenci adam tarafından işgillendim biraz.
Helena ölmemiş diye sevineyiim mi bilemedim. Videolari baktım alnından mı vurulmuştu bulamadım😕 Bir video var o da ateş edildiğinde uzak çekimdi.Fan made yapımı bir videoydu.
Felix'in durumuna girmeyeyim diyrum ama elimde değil.Umarım onun o tür sahneleri abartmazlar :X
Rachel karakterinde henuz birşey kapamadım.Beklemediyiz sadece.

En üzüldüğüm yer ise jeneriğin değişmemesi, oysa yeni jenerik yapmişlardi galiba(b) Video görmüştüm.

Bende açılışı 8/10 yapayım.

2x1

Oh bee çok özlemişim klonlarımı sezon gerçekten heyecanlı başladı.

Tatiana Maslany yine çok iyi. bütün karakterler çok başarılı ama Allison bi başka :)

Yeni sezonu beklentilerimin üstünde başladı. ayrıca Helena nasıl olur da yaşayabilir?sorusu kafamı kurcalıyordu ölmemesine çok mutlu oldum Allison'dan sonra dizide en favori karekterim.:)

Sarah'yı kimin gözlemlediğini öğrenemedik.Hepimiz onu gözlemleyenin Paul olduğunu düşünüyorduk fakat Paul aslında Beth'in gözlemcisiymiş,Bu durumada Felix Sarah'ın gözlemcisi olabilir.:)

Bölümde tartışmasız en eğlenceli sahneler Felix'in kıyafeti ve Sarah'ın çocukla muhabbetiydi eminim hepimizin aklına @destere gelmiştir.Son olarak şu polise güvenmediğimi söylemeliyim.:)

Kesinlikle 9/10

S02B01 izledim
Sanırım geç izlediğimizden olsa gerek özet gösterildiği an sanki geçen hafta izlemişim gibi hiç yabancılık çekmedim. Bölüm gayet güzel başladi. Sarah'ın aksiyon sahnelerinin çekimi çok güzeldi. hızlı hızlı bi sn filan ansızın bir yavaşlama ardından tekrar hızlı güzel görüntü kareleriydi. Aklıma Hannibal'ın 2.sezon ilk sezon tezgahtan atlama sahnesi geldi:X

Dediğim gibi aksiyon sahneler çok güzeldi.
Sarah'ın polisle iş birliği içine girmesi zenci adam tarafından işgillendim biraz.
Helena ölmemiş diye sevineyiim mi bilemedim. Videolari baktım alnından mı vurulmuştu bulamadım😕 Bir video var o da ateş edildiğinde uzak çekimdi.Fan made yapımı bir videoydu.
Felix'in durumuna girmeyeyim diyrum ama elimde değil.Umarım onun o tür sahneleri abartmazlar :X
Rachel karakterinde henuz birşey kapamadım.Beklemediyiz sadece.

En üzüldüğüm yer ise jeneriğin değişmemesi, oysa yeni jenerik yapmişlardi galiba(b) Video görmüştüm.

Bende açılışı 8/10 yapayım.
sezon finalini izle alnından vuruluyor helena vurulduğu ve yatarkenkı izide alnında görünyor ama yeni bölümde sırtından oldu bence burda mantık hatası var yada alnındakı yara iyileşti yeni bölümde ortaya çıkması lazım bence bu konunun gerçi senle ben sezon finalinden sonra helena ölmez ölümsüzlük var bunlarda diyorduk :kiki::kiki:

sezon finalini izle alnından vuruluyor helena vurulduğu ve yatarkenkı izide alnında görünyor ama yeni bölümde sırtından oldu bence burda mantık hatası var yada alnındakı yara iyileşti yeni bölümde ortaya çıkması lazım bence bu konunun gerçi senle ben sezon finalinden sonra helena ölmez ölümsüzlük var bunlarda diyorduk :kiki::kiki:
Ben hatırlamıyorum nasıl vurulduğunu ama ölmediğine inanıyorsun da yaranın olmadığına mı inanmıyorsun? :D

Ben hatırlamıyorum nasıl vurulduğunu ama ölmediğine inanıyorsun da yaranın olmadığına mı inanmıyorsun? :D
hatta senle tartışmıştık yaa ben ölmez diyordum sen alnıdnan vuruldu ölücek diyordun :kiki::kiki: yaranın geçmesine şaşırdığımdan değil yeni bölümde sırtından vuruldu dediler senaryo hatası var bellki sezon finalinin son kısımlarında var vurulma sahnesi bakarsanız hatırlayablirssiniz bence 🙂🙂

hatta senle tartışmıştık yaa ben ölmez diyordum sen alnıdnan vuruldu ölücek diyordun :kiki::kiki: yaranın geçmesine şaşırdığımdan değil yeni bölümde sırtından vuruldu dediler senaryo hatası var bellki sezon finalinin son kısımlarında var vurulma sahnesi bakarsanız hatırlayablirssiniz bence 🙂🙂
İzledim tekrar sahneyi belli olmuyor kurşunun nereye gittiği. Özette gösteriyorlar zaten. :D

2x1
Sonunda be sonundaaaa 🙂 1 senedir resmen diziyi unuttum son bolumden tekrar izledim 🙂-)
Guzel basladı , Bu arada bkz ;
helena ölmemiş !!!!

İş kadını,ev kadını,serseri,keş,bilim insanı şimdi ölmüş olsadalarda geçen sezon ki alman punk kız ve polis rollerinin altından bu kadar başarıyla kalkan bir oyuncuyu izlemek büyük zevk veriyor...Ödüller konusunda da hakkının yendiğini düşünenlerdenim...

9

2x1
Sonunda be sonundaaaa 🙂 1 senedir resmen diziyi unuttum son bolumden tekrar izledim 🙂-)
Guzel basladı , Bu arada bkz ;
helena ölmemiş !!!!

İş kadını,ev kadını,serseri,keş,bilim insanı şimdi ölmüş olsadalarda geçen sezon ki alman punk kız ve polis rollerinin altından bu kadar başarıyla kalkan bir oyuncuyu izlemek büyük zevk veriyor...Ödüller konusunda da hakkının yendiğini düşünenlerdenim...

9
Allison benim yan gözle bakmayalım lütfen yengen olur kendisi.:)

@destere olmadan bu konu çekilmez naz yapmayı braksada gelse artık 🙂🙂
yarın türkçe alt yazı eklenir umarımda pazarteziye kalmaz çok özledim bu diziyi çok heyecanlıyım diziler ara vermeye başladığı bu dönemde ilaç gibi gelicek orphan black :Z:Z
yarın başlarız yorumlara :))

2 sezon 2. bölümü hala kimse izlememiş. 😱 (Ben de izlemedim. :A)

2x2

Dün izledim ama dün geceki ve bu sabahki aşırı yoğunluktan dolayı yorum fırsatı bulamadım. :) O nedenle yorumda atladığım önemli şeyler olabilir. :(

Yine iyi bölümdü, hem olaylar olaylar hem de bazı eğlenceli sahneler. :)

Her bölümde dile getiriyoruz ama ne kadar dile getirsek de hakkını tam anlamıyla veremeyiz Tatiana Maslany'nin. Bir kez daha hayran kaldım. Özellikle Alison'un mimiklerinin hastasıyım. :):)

Kira'yı kaçıranın Mrs. S olduğunu söylemiştim galiba sezon finalinde. :) Yine de sürpriz oldu bu şekilde olunca. :):) Yalnız Mrs. S kimdir ve yanındakiler neyin nesi tam anlayamadım. :(

Sarah, Kira ve Felix kaçıp kurtulacaklarını mı sanıyorlar ki? Bakalım nasıl bir engel çıkacak önlerine?

Tomas'ı çok kolay harcadılar. Demek ondan büyükleri de varmış. Oradaki kız falan kim, neredeydiler onu da anlamadım tam. (b)

Alison'un kocasını yakaladığı sahne çok iyiydi. Kocası da hiçbir şey bilmeyen baya saf biri çıktı. :):)

8/10