Her yerden fırlamasana sıska sinsi. Çok büyük sürpriz olmazsa tutacağı belli oldu.![]()
Yalnız Şükrü'yü beğenmediğin için benim fotoma daha iyi demen tam bir övgü oluyor mu bilmiyorumSenin foton daha iyi![]()
![]()
![]()
@Yiğitt %99 övgü, %1 izleme, ben ondan daha çok izliyorumdur emin olKanal D olacaksın bir de @Yiğitt yapışsın yakana
Kaç yaşında oldunu tahmin ediyorsun yarışmacıların bu akşam yeni bölüm Behzat sunuyor bence izle sende yarısıyorsun tv karsısında![]()
Hahaha ben beğenmiyorum ama genc kızların çoğu bayılıyor övgü tabiYalnız Şükrü'yü beğenmediğin için benim fotoma daha iyi demen tam bir övgü oluyor mu bilmiyorum![]()
O değil de Şükrü de bayağı karizma adam. Hatta Edis'ten daha iyi. Aklında bulunsun.Etiketlenmişim.Sıska mıyım.
![]()
Aaaa fındık çekecez akşama oyüzden maç falan yok ona ohh iyi olmuş ayoll@Yiğitt %99 övgü, %1 izleme, ben ondan daha çok izliyorumdur emin ol
Maalesef, akşam Galatasaray'ımın kupa maçı varBaban da onu izleyecektir
![]()
Buradan genç kızların bana daha çok bayılacağı sonucunu çıkarıyorum o zaman tamamdır şimdi olduHahaha ben beğenmiyorum ama genc kızların çoğu bayılıyor övgü tabi![]()
![]()
![]()
Aaa gerçi benim genc kızlarla düşüncelerim zıt onların beğendiklerini ben beğenmiyorsam benim beğenmediğimide onalr beğenmiyorsa olan sana olabilirBuradan genç kızların bana daha çok bayılacağı sonucunu çıkarıyorum o zaman tamamdır şimdi oldu![]()
Hahaha bir an köyde olduğunu unutarak yorum yaptımAaaa fındık çekecez akşama oyüzden maç falan yok ona ohh iyi olmuş ayoll![]()
![]()
Ben her türlü izleyemicekmisim zaten![]()
Bak çok güzel yarışma hem yayındna kaldırılmadan önce bak reytingler kötüHahaha bir an köyde olduğunu unutarak yorum yaptım
Haftaya bakarım belki senin hatrına![]()
Sen de genç bir kız değil misin zaten canımAaa gerçi benim genc kızlarla düşüncelerim zıt onların beğendiklerini ben beğenmiyorsam benim beğenmediğimide onalr beğenmiyorsa olan sana olabilir![]()
![]()
![]()
Gürkan Uygun karizması var diyordum sen bana inan evetSen de genç bir kız değil misin zaten canımİyidir senin zevkin, senin dediğine itibar ederim ben
![]()
Eser'in Şöhret Kafası mı ne o da kötü gidiyorBak çok güzel yarışma hem yayındna kaldırılmadan önce bak reytingler kötü![]()
![]()
![]()
@pompy Okul bitince ocaktan sonra diziler vericekmiş Kanal D e kurtuluşunuz olurEser'in Şöhret Kafası mı ne o da kötü gidiyorYeni gelenler yönetemiyor kanalımı, Kanal D her yaza dizileriyle en çok damga vuran kanaldı
Bir İşletmeci olarak, okulu bitirdikten sonra ben geçeceğim kanalımın başına
![]()
Süper haber
O değil de Şükrü de bayağı karizma adam. Hatta Edis'ten daha iyi. Aklında bulunsun.![]()
Ahh bu ne lanBizim cadolozlarinin ve lgbtq team bunu zorlasalar kesin düşürürlerAğustos ayında Adana'da deri ceket giymiş bir de çok sıcak diyor safoz
@dizi kolik gelmiş ilk onu yazalım
@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @kerem @cookies @denizz19 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 60746