Star Nefes Nefese - Dizi Yorumları

Kanal D olacaksın bir de @Yiğitt yapışsın yakana :A

Kaç yaşında oldunu tahmin ediyorsun yarışmacıların bu akşam yeni bölüm Behzat sunuyor bence izle sende yarısıyorsun tv karsısında :A
@Yiğitt %99 övgü, %1 izleme, ben ondan daha çok izliyorumdur emin ol :A

Maalesef, akşam Galatasaray'ımın kupa maçı var :Z Baban da onu izleyecektir :A

Buradan genç kızların bana daha çok bayılacağı sonucunu çıkarıyorum o zaman tamamdır şimdi oldu :A
Aaa gerçi benim genc kızlarla düşüncelerim zıt onların beğendiklerini ben beğenmiyorsam benim beğenmediğimide onalr beğenmiyorsa olan sana olabilir :A :A :A

Aaa gerçi benim genc kızlarla düşüncelerim zıt onların beğendiklerini ben beğenmiyorsam benim beğenmediğimide onalr beğenmiyorsa olan sana olabilir :A :A :A
Sen de genç bir kız değil misin zaten canım :A İyidir senin zevkin, senin dediğine itibar ederim ben :A

Bak çok güzel yarışma hem yayındna kaldırılmadan önce bak reytingler kötü :A :A :A
Eser'in Şöhret Kafası mı ne o da kötü gidiyor :A Yeni gelenler yönetemiyor kanalımı, Kanal D her yaza dizileriyle en çok damga vuran kanaldı :A Bir İşletmeci olarak, okulu bitirdikten sonra ben geçeceğim kanalımın başına :A

Eser'in Şöhret Kafası mı ne o da kötü gidiyor :A Yeni gelenler yönetemiyor kanalımı, Kanal D her yaza dizileriyle en çok damga vuran kanaldı :A Bir İşletmeci olarak, okulu bitirdikten sonra ben geçeceğim kanalımın başına :A
@pompy Okul bitince ocaktan sonra diziler vericekmiş Kanal D e kurtuluşunuz olur :A :A :A @Yiğitt