Tamam gel gel Enesi başka odaya koyarızO zaman gelmeye gerek yok![]()
Tamam gel gel Enesi başka odaya koyarızO zaman gelmeye gerek yok![]()
Kim esmer seviyor sen miParlak değil esmer, sert seviyorsun.![]()
Kim esmer seviyor sen mi![]()
@Aserat ta mı esmer seviyorAserat bence iki gündür örnek verdiği adamlar esmer.![]()
Gözüme hoş gelen her erkeği severim illa esmer olsun diye bir arzum yok.Parlak değil esmer, sert seviyorsun.![]()
Kiz Tuğrul kim 😱
Forumun seviyesi Hardal'a kadar gerileyince iş başa düştü.Dün Tolgshow'daki seyirci.Çizgili olan dilinden düşmedi tüm gece.
Sarışın veya kumral da fark etmez sadece gözümün tutması lazım.@Aserat ta mı esmer seviyorvalla saçlarımı boyatcam
Sonra gelsin talipler
Ah ah Ankaranın erkekleri meşhur diyolar öyle mi
![]()
Forumun seviyesi Hardal'a kadar gerileyince iş başa düştü.![]()
İnstamı sana özelden vereyim de bi incele.Tatlı diyolar banaSarışın veya kumral da fark etmez sadece gözümün tutması lazım.![]()
Ver istersen sen bilirsin.İnstamı sana özelden vereyim de bi incele.Tatlı diyolar bana![]()
Dizinin ismi müsait
İsmini nasıl yorumladığına bağlı. Koşarken de nefes nefese kalırsın.Dizinin ismi müsait![]()
Ama kime koştuğuma göre değişirİsmini nasıl yorumladığına bağlı. Koşarken de nefes nefese kalırsın.![]()
İnsan hiç gelininin oyununa gelir mi, sen nasıl kaynanasın?Beni de kötü yola sürüklediler.![]()
O bana çok oyun oynadı şimdi sıra bende.İnsan hiç gelininin oyununa gelir mi, sen nasıl kaynanasın?![]()