Tamam gel gel Enesi başka odaya koyarızO zaman gelmeye gerek yok
Tamam gel gel Enesi başka odaya koyarızO zaman gelmeye gerek yok
Kim esmer seviyor sen miParlak değil esmer, sert seviyorsun.
Kim esmer seviyor sen mi
@Aserat ta mı esmer seviyor valla saçlarımı boyatcam Sonra gelsin talipler Ah ah Ankaranın erkekleri meşhur diyolar öyle miAserat bence iki gündür örnek verdiği adamlar esmer.
Gözüme hoş gelen her erkeği severim illa esmer olsun diye bir arzum yok.Parlak değil esmer, sert seviyorsun.
Kiz Tuğrul kim 😱
Forumun seviyesi Hardal'a kadar gerileyince iş başa düştü.Dün Tolgshow'daki seyirci. Çizgili olan dilinden düşmedi tüm gece.
Sarışın veya kumral da fark etmez sadece gözümün tutması lazım.@Aserat ta mı esmer seviyor valla saçlarımı boyatcam Sonra gelsin talipler Ah ah Ankaranın erkekleri meşhur diyolar öyle mi
Forumun seviyesi Hardal'a kadar gerileyince iş başa düştü.
İnstamı sana özelden vereyim de bi incele.Tatlı diyolar banaSarışın veya kumral da fark etmez sadece gözümün tutması lazım.
Ver istersen sen bilirsin.İnstamı sana özelden vereyim de bi incele.Tatlı diyolar bana
Dizinin ismi müsait
İsmini nasıl yorumladığına bağlı. Koşarken de nefes nefese kalırsın.Dizinin ismi müsait
Ama kime koştuğuma göre değişirİsmini nasıl yorumladığına bağlı. Koşarken de nefes nefese kalırsın.
İnsan hiç gelininin oyununa gelir mi, sen nasıl kaynanasın?Beni de kötü yola sürüklediler.
O bana çok oyun oynadı şimdi sıra bende.İnsan hiç gelininin oyununa gelir mi, sen nasıl kaynanasın?