Maskeli Fedai
Favori Üye
Biraz daha konuşursan yarışmadan çekilme kararı alacağımı bildiriyorumBu hale boşuna gelmedin yanı
Biraz daha konuşursan yarışmadan çekilme kararı alacağımı bildiriyorumBu hale boşuna gelmedin yanı
@Bully Seni bu halinden daha değişik bir hale sokarBiraz daha konuşursan yarışmadan çekilme kararı alacağımı bildiriyorum
İçerde'yi abartmaya doyamadılar ama bu dizi bayağı iyi. Konusu öyle olmayabilir ama benim için şimdilik bir sıkıntı yok.İçerde de iyiydi ama buda güzel ama konusu sana uygun değil
Bu bölümü daha izlemedim ama bu dizi balon İçerde'den kat kat iyi.
İçerde'ye balon dediğin için yok sana resim mesimHadi ya atsana bana.
İnşallah yayından kaldırılır Hep benim mi izlediğim diziler bitecek
@Maskeli Fedai her konuda olduğu gibi dizi konularında da uğursuzdur@Bully Seni bu halinden daha değişik bir hale sokar
İlk 3 bölümünü izlemiştim boşa konuşmuyorum yani. Dünya üzerindeki tüm abartıların kralıydı.İçerde'ye balon dediğin için yok sana resim mesim
Dizi kaliteli ama Allah'tan yaz sezonunda başlamış, yoksa normal sezonda tutmazdı bu yavaşlıkla Olaylar ağır ilerliyor biraz.Bölüm yine çok iyiydi ve giderek iyileşiyor Uğur yücel ve yanında olan adamına daha çok sahne yazmalılar şu konakta kadınların sahnesi yerine Uğur bey ve adamına yazsınlar diziyi takip etme sebebim oldular resmen
Özellikle Uğur bey Kebapcı Celal karakteriyle resmen yarışıyor onun havasında ilerliyor karakteri @xemrexxx @Bully @Aserat
İçerde Çukur sevenler bu diziyide sevecek @MasacRE- @Sherlock öneririm ayoll
Konakta olan kadınların sahneleri çok gereksiz ve dizinin havasını bozuyor sankı cıvık köy dizisi şeyine bürünüyor @xemrexxxDizi kaliteli ama Allah'tan yaz sezonunda başlamış, yoksa normal sezonda tutmazdı bu yavaşlıkla Olaylar ağır ilerliyor biraz.
Uğur Yücel çok klas ve kaliteli oynuyor, şivesi mükemmel
Bölüm sonunda hemen fragman vermeleri de saçma oldu, heyecanı kaçırdılar Ama gelecek bölüm güzel olacak gibi.
Hani şükrü zibidiydi hemen kabarmışsin oğlana iyice Kudurdun 😱 @mrt-06 @Bully @serhatt @vadikızı @cookies @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD @ozmoturk @ozgur2113Konakta olan kadınların sahneleri çok gereksiz ve dizinin havasını bozuyor sankı cıvık köy dizisi şeyine bürünüyor @xemrexxx
Uğur Yücel ve adamının sahneleri olmasa dizi eksik kalacak oyüzden daha onlara ağırlık verilmeli ayrıca aksiyon sahneleri kavga çatışma eklenmeli
Son olarak Kiralık aşkta oynuyordu başrol ecünnü yine sevemedim Ama Şükrü gözüme bir hoş gelmeye başladı tarzı güzel olmuş
Aynen, konak sahneleri yüzünden dizi yavaşlıyor, o sahneler yerine daha çok aksiyon olmalı Yazın biraz ağırdan alıp yeni sezona saklıyorlar sanırım olaylarıKonakta olan kadınların sahneleri çok gereksiz ve dizinin havasını bozuyor sankı cıvık köy dizisi şeyine bürünüyor @xemrexxx
Uğur Yücel ve adamının sahneleri olmasa dizi eksik kalacak oyüzden daha onlara ağırlık verilmeli ayrıca aksiyon sahneleri kavga çatışma eklenmeli
Son olarak Kiralık aşkta oynuyordu başrol ecünnü yine sevemedim Ama Şükrü gözüme bir hoş gelmeye başladı tarzı güzel olmuş
Hhaha ben iyi oynayana hakkını veririm ayollHani şükrü zibidiydi hemen kabarmışsin oğlana iyice Kudurdun 😱 @mrt-06 @Bully @serhatt @vadikızı @cookies @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD @ozmoturk @ozgur2113
Beyaz saçlı halı hosuma gitti zaten karizma katmış @xemrexxxAynen, konak sahneleri yüzünden dizi yavaşlıyor, o sahneler yerine daha çok aksiyon olmalı Yazın biraz ağırdan alıp yeni sezona saklıyorlar sanırım olayları
Hahaha bu dizi sayesinde Şükrü'yü de seveceksin demek Diriliş sayesinde Engin'i sevdiğin gibi Şükrü iyidir, kaliteli ve tarz adamdır. Beyaz saçlarıyla barışık olması da güzel. Kız kardeşini oynayan tatlı kız, başrole bin basar Mimikleri çok şeker
Azitmissin sen.ss babana şikayet etmeli
Aaa sende sevsem laf ediyon sevmesem laf ediyon git şurdan bee Dizi yorumluyoruzAzitmissin sen.ss babana şikayet etmeli
Çağatay da Çiğdem beni niye sevmiyor diye ağlıyordu zaten Ona biz yeteriz
Uğura düşman çıkmalı söyle sağlam ve Şükrüyle kızından dolayı yakınlaşıp birlikte hareket etmeliler o düşmana ozaman reytingler uçar @xemrexxxÇağatay da Çiğdem beni niye sevmiyor diye ağlıyordu zaten Ona biz yeteriz
Senarist yazsa girecek de aksiyona işte, şu rehine olaylarını uzattıkça uzattılar