Ertuğrul ve SAK yer bu diziyiTotelide 5 olursa iyi
Ertuğrul ve SAK yer bu diziyiTotelide 5 olursa iyi
Parlağını bırakma Ertuğrulu bırak
Sen git Salih'e falan yanaş o da fena değil. Ama Şükrü benim.Konakta olan kadınların sahneleri çok gereksiz ve dizinin havasını bozuyor sankı cıvık köy dizisi şeyine bürünüyor @xemrexxx
Uğur Yücel ve adamının sahneleri olmasa dizi eksik kalacak oyüzden daha onlara ağırlık verilmeli ayrıca aksiyon sahneleri kavga çatışma eklenmeli
Son olarak Kiralık aşkta oynuyordu başrol ecünnü yine sevemedim Ama Şükrü gözüme bir hoş gelmeye başladı tarzı güzel olmuş
Takvimimize bakalım hemen Ay sonu Ozark'ın 2. sezonu başlıyormuş, tavsiye ederim izlemediysen izleyip yetiş 2. sezona Yeni dizilerden de Sharp Objects ile Castle Rock var bakacaklarım, henüz başlamadım ama onlara
Ozark mi iyyygl sıkıcı şey.ssHem Ozark'a, hem Dark'a başlayasım var aslında ama emin olamamıştım tam. Sağlam mı Ozark?
Totali de 5'e çıkarabilmeli, o da aksiyonun artmasıyla olur.
Kınadım seni.
Sağlam sağlam, Breaking Bad'e benzetiliyor hafiften öyle diyeyim Dark daha da iyi, çok iyi kurgusu var dizinin, fena beyin yakıyor izlerkenHem Ozark'a, hem Dark'a başlayasım var aslında ama emin olamamıştım tam. Sağlam mı Ozark?
Benim gibi zevk sahibi bir insandan öneri istiyor ne var bunda Sana soracak değil ya, gidip CW dizileri önerirsin adama
Olabilir
Sağlam sağlam, Breaking Bad'e benzetiliyor hafiften öyle diyeyim Dark daha da iyi, çok iyi kurgusu var dizinin, fena beyin yakıyor izlerken
Gel beraber yapalım aşkımSen bu dediklerini yapta gerisi kolay
Yapman gereken ekran görüntüsü alıp yetkili kişilere postalıcan sonra kaynanan @Aserat ı hapishanede ziyaret tabi istersen anca öyle görürürsünHaha iyi akıl ettin ihbar edeyim fotoğraflı soruyu bilemezse.
Benim gibi zevk sahibi bir insandan öneri istiyor ne var bunda Sana soracak değil ya, gidip CW dizileri önerirsin adama
Ozark mi iyyygl sıkıcı şey.ss
Yabancı dizide en son kişisin akıl sorulucakHem Ozark'a, hem Dark'a başlayasım var aslında ama emin olamamıştım tam. Sağlam mı Ozark?
Kınadım seni.
Gün değiştirmezse netten izlerim Ama gün değiştirse iyi olurParlağını bırakma Ertuğrulu bırak