Star Nefes Nefese - Dizi Yorumları

Konakta olan kadınların sahneleri çok gereksiz ve dizinin havasını bozuyor sankı cıvık köy dizisi şeyine bürünüyor :A :A :A @xemrexxx

Uğur Yücel ve adamının sahneleri olmasa dizi eksik kalacak oyüzden daha onlara ağırlık verilmeli ayrıca aksiyon sahneleri kavga çatışma eklenmeli :A

Son olarak Kiralık aşkta oynuyordu başrol ecünnü yine sevemedim :A Ama Şükrü gözüme bir hoş gelmeye başladı tarzı güzel olmuş :A :A :A
Sen git Salih'e falan yanaş o da fena değil. Ama Şükrü benim. :A

Takvimimize bakalım hemen :A Ay sonu Ozark'ın 2. sezonu başlıyormuş, tavsiye ederim izlemediysen izleyip yetiş 2. sezona :A Yeni dizilerden de Sharp Objects ile Castle Rock var bakacaklarım, henüz başlamadım ama onlara :D

Hem Ozark'a, hem Dark'a başlayasım var aslında ama emin olamamıştım tam. Sağlam mı Ozark? :A

Aaa sadece Uğur bey için bile izlenir Kebapçı Celal roluyle çok örtüşüyor bence izleyin kütüklük etmeyin bir kerede kaldıkı @Sherlock sankı senin yanın da staj yapıyor gibi hissettim Kütük bey @MasacRE- :A :A :A @Bully
Benim gibi zevk sahibi bir insandan öneri istiyor ne var bunda :A Sana soracak değil ya, gidip CW dizileri önerirsin adama :A

Benim gibi zevk sahibi bir insandan öneri istiyor ne var bunda :A Sana soracak değil ya, gidip CW dizileri önerirsin adama :A
Ozark mi iyyygl sıkıcı şey.ss
Hem Ozark'a, hem Dark'a başlayasım var aslında ama emin olamamıştım tam. Sağlam mı Ozark? :A
Yabancı dizide en son kişisin akıl sorulucak :A

Ozark gibi diziyi hemen şey etmişsin mesala xemrexxx bile yanasmıyor düşün :A :A :A