Uğur var senin içinSen git Salih'e falan yanaş o da fena değil. Ama Şükrü benim.
Uğur var senin içinSen git Salih'e falan yanaş o da fena değil. Ama Şükrü benim.
destere ile forumdash da izliyor ama naberrYabancı dizide en son kişisin akıl sorulucak
Ozark gibi diziyi hemen şey etmişsin mesala xemrexxx bile yanasmıyor düşün
Şu konak sahnelerinin azalması lazım tamamen vakit kaybı ayoll sevmediğim cıvık dizilerin sahneleri gibiTotali de 5'e çıkarabilmeli, o da aksiyonun artmasıyla olur.
destere neyse ama Forumdasha yakıştıramadım Cw ci sonuctadestere ile forumdash da izliyor ama naberr
Naparsan yap da bana Ertuğrul deme. Düşman dizi, sevmem.Gün değiştirmezse netten izlerim Ama gün değiştirse iyi olur
Forumdash'ın Cw izlemek gibi kötü bir huyu var ama kaliteden de anlıyor, senin gibi değil yani Arada uyuşmazlık olur mutlaka, ikiz değiliz biz sonuçta ama genel olarak iyidir onun izlediği dizilerdestere neyse ama Forumdasha yakıştıramadım Cw ci sonucta
Ama Oscar da senin zevklerinin kötü oldunu anlamıslardı geçte olsa
@Forumdash Yoldan çıkmıştı herkesle kırıştırıyordu o gitti ama yerine @xBUGRAx yoldan çıkarttıkSenin ve @Yiğitt in ayıbınız bence bu, milleti yoldan çıkarttınız...
Yok o bana yaşlı. Senin olsun.Uğur var senin için
Kayıtsız kalamazdım.
DeğiştirmezGün değiştirmezse netten izlerim Ama gün değiştirse iyi olur
70 Olacak kraliçemiz Çatla,senden gençBu kadını yeni sezonda mumyalıcaklar ayoll 100 yaşında olucakmıs @serhatt
Zaten 70 yaşında ayoll bu zaman atlaması kadına ters orantılı gidiyor sanırım @xemrexxx70 Olacak kraliçemiz Çatla,senden genç
Kraliçemiz 60 oldu bu sene daha.ssZaten 70 yaşında ayoll bu zaman atlaması kadına ters orantılı gidiyor sanırım @xemrexxx