Uğur var senin içinSen git Salih'e falan yanaş o da fena değil. Ama Şükrü benim.![]()
Uğur var senin içinSen git Salih'e falan yanaş o da fena değil. Ama Şükrü benim.![]()
destere ile forumdash da izliyor ama naberrYabancı dizide en son kişisin akıl sorulucak
Ozark gibi diziyi hemen şey etmişsin mesala xemrexxx bile yanasmıyor düşün![]()
![]()
![]()
Şu konak sahnelerinin azalması lazım tamamen vakit kaybı ayoll sevmediğim cıvık dizilerin sahneleri gibiTotali de 5'e çıkarabilmeli, o da aksiyonun artmasıyla olur.![]()
destere neyse ama Forumdasha yakıştıramadım Cw ci sonuctadestere ile forumdash da izliyor ama naberr![]()
Naparsan yap da bana Ertuğrul deme.Gün değiştirmezse netten izlerim![]()
![]()
Ama gün değiştirse iyi olur
![]()
Forumdash'ın Cw izlemek gibi kötü bir huyu var ama kaliteden de anlıyor, senin gibi değil yanidestere neyse ama Forumdasha yakıştıramadım Cw ci sonucta![]()
![]()
Ama Oscar da senin zevklerinin kötü oldunu anlamıslardı geçte olsa![]()
@Forumdash Yoldan çıkmıştı herkesle kırıştırıyordu o gitti ama yerine @xBUGRAx yoldan çıkarttıkSenin ve @Yiğitt in ayıbınız bence bu, milleti yoldan çıkarttınız...
Yok o bana yaşlı. Senin olsun.Uğur var senin için![]()
![]()
![]()
Kayıtsız kalamazdım.
DeğiştirmezGün değiştirmezse netten izlerim![]()
![]()
Ama gün değiştirse iyi olur
![]()
70 Olacak kraliçemiz
Zaten 70 yaşında ayoll bu zaman atlaması kadına ters orantılı gidiyor sanırım70 Olacak kraliçemizÇatla,senden genç
![]()
Kraliçemiz 60 oldu bu sene daha.ssZaten 70 yaşında ayoll bu zaman atlaması kadına ters orantılı gidiyor sanırım@xemrexxx