Star Nefes Nefese - Dizi Yorumları

Aksiyonu olsa 3 reytingte iyi diyecem beni şu konak sahneri tedirgin ediyor Aseratın sevdiği tuhaf dizilere bürünüyor dizi zaten Aserat da oyüzden damlamış diziye Baykuş gibi :A :A :A

Konak sahneleri gayet iyi ve o kadar aksiyonun arasında nefes aldırıyor. Yoksa 2 saat koşuşturma olsa çekilmezdi bu dizi. :A
İşte @Aserat ın dizileri bu yüzden düşük alıyor. :A Aksiyon dizisinde konağın işi ne, seyirci kaçıyorsa konak yüzünden kaçıyor. :A Başka bir şeylerle doldurun, yapamıyorsanız da senaryonuz yetersiz demektir. :A

İşte @Aserat ın dizileri bu yüzden düşük alıyor. :A Aksiyon dizisinde konağın işi ne, seyirci kaçıyorsa konak yüzünden kaçıyor. :A Başka bir şeylerle doldurun, yapamıyorsanız da senaryonuz yetersiz demektir. :A
Açıkcası şu 2.fragmanın amacını anlayamadım şuan bölümü izleme heyecanım yok reytingtede düşüş bekliyorum heyecanım kayboldu 2 haftadır bekliyordum sabırsızlıkla Uğur bey Şükrü napacak diye ama dizinin fragmanı bambaşka bir dünya :A :A :A @Aserat

Açıkcası şu 2.fragmanın amacını anlayamadım şuan bölümü izleme heyecanım yok reytingtede düşüş bekliyorum heyecanım kayboldu 2 haftadır bekliyordum sabırsızlıkla Uğur bey Şükrü napacak diye ama dizinin fragmanı bambaşka bir dünya :A :A :A @Aserat
Ben de heyecanla beklemiyorum açıkçası, vakit geçirmeye bakacam öyle. :A Dizi, fragmanların ötesine geçemedi henüz, inşallah heyecan da aksiyon da artmaya başlar bir an önce. :D

Ben de heyecanla beklemiyorum açıkçası, vakit geçirmeye bakacam öyle. :A Dizi, fragmanların ötesine geçemedi henüz, inşallah heyecan da aksiyon da artmaya başlar bir an önce. :D
Aa fragmana şaşırtmalıymış bölüm gayet hareketli iyi akışta geçti :A

Aksiyonu yükseliyor son sahnede iyiydi adamı kim vurdu sonra elması çalan kim :A

4-5 reyting ne zaman kötü oldu. Hem bu tür dram ağırlıklı diziler kışın daha iyi reyting alır. Kırgın Çiçekler ve Kanatsız Kuşlar da böyle düşüktü sonradan coştular. Hikayede de birçok sır var onlar açılırsa yükselir. Ayrıca 39 bölüm planlandı, fazla düşmezse sezon sonuna kadar devam eder. :A
Kırgın Çiçekler dizisindeki heyecan bu dizide zerre yok boş bir kıyas :A

Aa fragmana şaşırtmalıymış bölüm gayet hareketli iyi akışta geçti :A

Aksiyonu yükseliyor son sahnede iyiydi adamı kim vurdu sonra elması çalan kim :A
Bölüm güzeldi, haftayaki bölümün fragmanı da çok iyi. :D

Bir hain var diyoruz ama demek ki Atmaca da tanımıyor onu, adamı vuranın kim olduğunu bilmiyor :D Zaten o adam da ölecek gibi bakıyordu tüm bölüm, çok belliydi yani :A

Enteresan bir gizem var ortada :A Adamı kim niye vurdu, elması kim çaldı falan :D

Bakalım merakla bekliyoruz :D

Bölüm güzeldi, haftayaki bölümün fragmanı da çok iyi. :D

Bir hain var diyoruz ama demek ki Atmaca da tanımıyor onu, adamı vuranın kim olduğunu bilmiyor :D Zaten o adam da ölecek gibi bakıyordu tüm bölüm, çok belliydi yani :A

Enteresan bir gizem var ortada :A Adamı kim niye vurdu, elması kim çaldı falan :D

Bakalım merakla bekliyoruz :D
Şu sakalını kesen vurmuş olabilir ben daha çok elması çalanı merak ediyorum aklıma şu geldi :F :F :F
11:00

Aksiyonlu kısımlar önceki bölümlerde olduğu kadardı bir fazlasını göremedim. Ana konu yavaş ilerledi. :A

Maalesef izleyiciler bir gaflete düşüp izlemişti bunu değiştiremeyeceğime göre yapacak bir şey yok. :A
Çünkü konak sahneleri bu bölüm yoktu benim gözüme batmadı sen bu diziyi konak için izliyorsun cnm :A :A :A @Bully

Şu sakalını kesen vurmuş olabilir ben daha çok elması çalanı merak ediyorum aklıma şu geldi :F :F :F
11:00
Bekleyip göreceğiz artık cadıcım :A Kara Para Aşk izlemedim :A

Erkek olduğu kesin, enişteyi göstermediler hiç ortalıkta elmas çalınırken, ilk bölümlerde de bir hain süsü veriyorlardı sanki ona ama bakalım ters köşe de olabilir :A

Bekleyip göreceğiz artık cadıcım :A Kara Para Aşk izlemedim :A

Erkek olduğu kesin, enişteyi göstermediler hiç ortalıkta elmas çalınırken, ilk bölümlerde de bir hain süsü veriyorlardı sanki ona ama bakalım ters köşe de olabilir :A
Karadayıda da haindi o olabilir :F :F :F

Sen İçerdeye Çukurada başlayıp bırakmıştın genelde bu tür diziler 10.bölümden sonra tam aksiyona kavusuyor Ezelde öyleydi sende sonra haliyle kaçıyorsun yine öyle olacak :A :A :A @Bully
Ezel, İçerde, Çukur falan bu diziden birkaç gömlek üstünler bence ama bu dizi de güzel tabii, açıldıkça daha da iyi olacak :D

Şükrü, Atmaca'yı vuruyor haftaya :A

Ezel, İçerde, Çukur falan bu diziden birkaç gömlek üstünler bence ama bu dizi de güzel tabii, açıldıkça daha da iyi olacak :D

Şükrü, Atmaca'yı vuruyor haftaya :A
Aaa daha fragmanı izlemedim :F Ama dizi açılacak gibi şu @Aserat ı 10.bölüme kalmaz inş diziden kovacaz :Z:Z:Z