Bu dizinin gövde gösterilerine ihtiyacı yok.Malzeme varken bol bol kullansınlar birkaç bölüm sonra yine kapanmak zorunda kalacaklar.![]()
Bu dizinin gövde gösterilerine ihtiyacı yok.Malzeme varken bol bol kullansınlar birkaç bölüm sonra yine kapanmak zorunda kalacaklar.![]()
İlerde doktor olunca zaten bir sürü vücut göreceksin zaten ne bu mızmızlık.Bu dizinin gövde gösterilerine ihtiyacı yok.Erkenci Kuş'tan farkı kalmaz sonra gözümde.
![]()
Bunu düşünmemiştim bak.İlerde doktor olunca zaten bir sürü vücut göreceksin zaten ne bu mızmızlık.![]()
Kaslar yanıyor mübarek
Muayene için de sırtını açman falan gerekiyor kaçarın yok.Bunu düşünmemiştim bak.Belki ameliyat yapmam sadece muayene ederim belli olmaz.
![]()
Çocuklar Duymasın 3 alıyorsa Nefes Nefese de 4 alıyor, dizini fazla büyütme gözünde, sonra üzülürsün.3 reytingli Çocuklar Duymasın karşısında mı yükselemeyecek. Güldürdün.![]()
Tuhaf bir fragman olmuş, dizi yükselen bir reyting grafiği çizemeyince bir anda hızlandırmışlar sanki senaryoyu
Kasvetli çok,çekememAaa izlesene bu diziyi seversin![]()
![]()
![]()
Kas show sayesinde yükselmekle kalmayıp uçacak.Tuhaf bir fragman olmuş, dizi yükselen bir reyting grafiği çizemeyince bir anda hızlandırmışlar sanki senaryoyu![]()
İstemez klsın
Neyse ben zamanla vücut görmeye alışırım. Zaten biraz fazla abarttım işin eğlencesi.Muayene için de sırtını açman falan gerekiyor kaçarın yok.![]()
hay o ecünnüler boğsun seniAman git ecünnü dizilerin arasında boğul![]()
![]()
![]()
Kas show sayesinde yükselmekle kalmayıp uçacak.![]()
Aksiyon dizilerini kas ve konak için izlemez millet, kışın çok süreceğini sanmıyorum dizinin.
O çok sevdiğin Çukur'da da 2 saatin tamamı aksiyonla geçmiyor bence fazla hassasiyet yapıyorsun.Aksiyon dizilerini kas ve konak için izlemez millet, kışın çok süreceğini sanmıyorum dizinin.![]()
İçerde, Ezel ve Çukur gibi dizilerin yanında vasat kalıyor bu dizi.O çok sevdiğin Çukur'da da 2 saatin tamamı aksiyonla geçmiyor bence fazla hassasiyet yapıyorsun.![]()
Aksiyon dizilerini kas ve konak için izlemez millet, kışın çok süreceğini sanmıyorum dizinin.![]()
Yavas yavas açılıyor aksiyonu bence 10.bölümden sonra istediğimiz kıvamda olacak ve @Aserat bırakmış olacakO çok sevdiğin Çukur'da da 2 saatin tamamı aksiyonla geçmiyor bence fazla hassasiyet yapıyorsun.![]()