O da Şükrü hatrına bakıyor zaten, niyetini belli etti Dizi tamamen aksiyona geçtiğinde kovarız onu, fazla gelir zaten onaAaa daha fragmanı izlemedim Ama dizi açılacak gibi şu @Aserat ı 10.bölüme kalmaz inş diziden kovacaz
O da Şükrü hatrına bakıyor zaten, niyetini belli etti Dizi tamamen aksiyona geçtiğinde kovarız onu, fazla gelir zaten onaAaa daha fragmanı izlemedim Ama dizi açılacak gibi şu @Aserat ı 10.bölüme kalmaz inş diziden kovacaz
Şu koca karıdan korktum hortlak gibiydi 😱😱😱O da Şükrü hatrına bakıyor zaten, niyetini belli etti Dizi tamamen aksiyona geçtiğinde kovarız onu, fazla gelir zaten ona
Hangisi be Kılık değiştireni mi diyorsunŞu koca karıdan korktum hortlak gibiydi 😱😱😱
Uğur Yücel ev basmaya giderken cadıya benzeyen bir koca karınn hayalini gördüya hani öncekı bölümde üflemişti Uğur beyi kadın cadı gibi korkuyorumHangisi be Kılık değiştireni mi diyorsun
Yanlışın var Çukur’u hiç izlemedim.Sen İçerdeye Çukurada başlayıp bırakmıştın genelde bu tür diziler 10.bölümden sonra tam aksiyona kavusuyor Ezelde öyleydi sende sonra haliyle kaçıyorsun yine öyle olacak @Bully
Senaryoyu sevdiğim için bakıyorum. Bırakırsam da mecburi nedenlerden dolayı olur.O da Şükrü hatrına bakıyor zaten, niyetini belli etti Dizi tamamen aksiyona geçtiğinde kovarız onu, fazla gelir zaten ona
Aaa ilk bölümler bakmıyormuydunYanlışın var Çukur’u hiç izlemedim.
Senaryoyu sevdiğim için bakıyorum. Bırakırsam da mecburi nedenlerden dolayı olur.
Tüm gruplarda düşmüş. Sorun bende değilmiş demek ki.Aaa ilk bölümler bakmıyormuydun
Dizinin reytingi ne oldu
Aksiyon artarsa Kışın reytingte artar inş @BullyTüm gruplarda düşmüş. Sorun bende değilmiş demek ki.
Baştan işi sıkı tutacaklardı, ben zor görüyorum artık o ihtimali Karşısına Çocuklar Duymasın da geldi bakalım yine de artış yaşamayı başarır umarımAksiyon artarsa Kışın reytingte artar inş @Bully
3 reytingli Çocuklar Duymasın karşısında mı yükselemeyecek. Güldürdün.Baştan işi sıkı tutacaklardı, ben zor görüyorum artık o ihtimali Karşısına Çocuklar Duymasın da geldi bakalım yine de artış yaşamayı başarır umarım
Onu şakasına söyledim elbette ama fragmanlar da geçen haftaya göre heyecanlı olacağını belli ediyor o yüzden merak ediyorum.
Bol aksiyonlu olucak bence ama sende canın sıkılmasın diye Şükrü bey bir şeyler hazırlamışOnu şakasına söyledim elbette ama fragmanlar da geçen haftaya göre heyecanlı olacağını belli ediyor o yüzden merak ediyorum.
Yazın başlayan her dizi en az bir kere başrol erkeğin kaslarını teşhir ettirmeye mecburdur. Onun dışında da güzel bir bölüm olacak gibi yeniden 5'e çıkarız.Bol aksiyonlu olucak bence ama sende canın sıkılmasın diye Şükrü bey bir şeyler hazırlamış
Klişe yaz dizilerine dönmez inşallah.
Malzeme varken bol bol kullansınlar birkaç bölüm sonra yine kapanmak zorunda kalacaklar.Klişe yaz dizilerine dönmez inşallah.