- Reaksiyon puanı
- 59,323
- Puanı
- 1,060
O da Şükrü hatrına bakıyor zaten, niyetini belli ettiAaa daha fragmanı izlemedimAma dizi açılacak gibi şu @Aserat ı 10.bölüme kalmaz inş diziden kovacaz
![]()
O da Şükrü hatrına bakıyor zaten, niyetini belli ettiAaa daha fragmanı izlemedimAma dizi açılacak gibi şu @Aserat ı 10.bölüme kalmaz inş diziden kovacaz
![]()
Şu koca karıdan korktum hortlak gibiydi 😱😱😱O da Şükrü hatrına bakıyor zaten, niyetini belli ettiDizi tamamen aksiyona geçtiğinde kovarız onu, fazla gelir zaten ona
![]()
Hangisi beŞu koca karıdan korktum hortlak gibiydi 😱😱😱
Uğur Yücel ev basmaya giderken cadıya benzeyen bir koca karınn hayalini gördüya hani öncekı bölümde üflemişti Uğur beyi kadın cadı gibi korkuyorumHangisi beKılık değiştireni mi diyorsun
![]()
Yanlışın var Çukur’u hiç izlemedim.Sen İçerdeye Çukurada başlayıp bırakmıştın genelde bu tür diziler 10.bölümden sonra tam aksiyona kavusuyor Ezelde öyleydi sende sonra haliyle kaçıyorsun yine öyle olacak![]()
![]()
@Bully
Senaryoyu sevdiğim için bakıyorum. Bırakırsam da mecburi nedenlerden dolayı olur.O da Şükrü hatrına bakıyor zaten, niyetini belli ettiDizi tamamen aksiyona geçtiğinde kovarız onu, fazla gelir zaten ona
![]()
Aaa ilk bölümler bakmıyormuydunYanlışın var Çukur’u hiç izlemedim.
Senaryoyu sevdiğim için bakıyorum. Bırakırsam da mecburi nedenlerden dolayı olur.![]()
Tüm gruplarda düşmüş. Sorun bende değilmiş demek ki.Aaa ilk bölümler bakmıyormuydun![]()
![]()
Dizinin reytingi ne oldu![]()
![]()
![]()
Aksiyon artarsa Kışın reytingte artar inşTüm gruplarda düşmüş. Sorun bende değilmiş demek ki.![]()
Baştan işi sıkı tutacaklardı, ben zor görüyorum artık o ihtimali
3 reytingli Çocuklar Duymasın karşısında mı yükselemeyecek. Güldürdün.Baştan işi sıkı tutacaklardı, ben zor görüyorum artık o ihtimaliKarşısına Çocuklar Duymasın da geldi bakalım yine de artış yaşamayı başarır umarım
![]()
Onu şakasına söyledim elbette ama fragmanlar da geçen haftaya göre heyecanlı olacağını belli ediyor o yüzden merak ediyorum.
Bol aksiyonlu olucak bence ama sende canın sıkılmasın diye Şükrü bey bir şeyler hazırlamışOnu şakasına söyledim elbette ama fragmanlar da geçen haftaya göre heyecanlı olacağını belli ediyor o yüzden merak ediyorum.![]()
Yazın başlayan her dizi en az bir kere başrol erkeğin kaslarını teşhir ettirmeye mecburdur.Bol aksiyonlu olucak bence ama sende canın sıkılmasın diye Şükrü bey bir şeyler hazırlamış![]()
![]()
![]()
Klişe yaz dizilerine dönmez inşallah.
Malzeme varken bol bol kullansınlar birkaç bölüm sonra yine kapanmak zorunda kalacaklar.Klişe yaz dizilerine dönmez inşallah.![]()