Bana bakar
Bana bakar
Sanmam.Sen onun yanında sırık gibi kalırsın gururuna yediremezBana bakar![]()
O da boylu posluSanmam.Sen onun yanında sırık gibi kalırsın gururuna yediremez![]()
Zevkimi merak ediyordun ya ondan söyledim.Ben beğenmiyorum çok.![]()
Zevkimi merak ediyordun ya ondan söyledim.![]()
Kiz Tuğrul kim 😱Dün Tuğrul bugün Şükrü ikisi de Edis'ten farklı anladım ben.![]()
Kiz Tuğrul kim 😱
Yeni tarzı hoş olmuş.Bizim cadolozlarinin ve lgbtq team bunu zorlasalar kesin düşürürlerAğustos ayında Adana'da deri ceket giymiş bir de çok sıcak diyor safoz
@dizi kolik gelmiş ilk onu yazalım
@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @kerem @cookies @denizz19 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 60746
Demirören Alırmı süpriz orası belki o sırada Doğuş starı satarda ben alırım belki kanald tekrar satılabilirEser'in Şöhret Kafası mı ne o da kötü gidiyorYeni gelenler yönetemiyor kanalımı, Kanal D her yaza dizileriyle en çok damga vuran kanaldı
Bir İşletmeci olarak, okulu bitirdikten sonra ben geçeceğim kanalımın başına
![]()
Ne anladın.Dün Tuğrul bugün Şükrü ikisi de Edis'ten farklı anladım ben.![]()
Şimdi kızın babası madem işidlilerin başında nasıl kızının oraya gittiğini öğrenemiyo kiİzleyemedim yine ama az buçuk anladım gibi![]()
Bilemiyorum babasına sorŞimdi kızın babası madem işidlilerin başında nasıl kızının oraya gittiğini öğrenemiyo ki![]()
İstanbulda evime gel beraber izleyelim merak etme asla sapıklık yokBilemiyorum babasına sor![]()
İstanbulda evime gel beraber izleyelim merak etme asla sapıklık yok![]()
@MEnes ile gelelim sanaİstanbulda evime gel beraber izleyelim merak etme asla sapıklık yok![]()
Fakat Enes gelirse yalnızca diziyi izleriz@MEnes ile gelelim sana![]()
O zaman gelmeye gerek yokFakat Enes gelirse yalnızca diziyi izlerizHoş amacımız zaten dizi izlemek olur çünkü ekim ayı falan oluyor o zaman bende nerde şimdiki enerji
![]()