Her yerden fırlamasana sıska sinsi. Çok büyük sürpriz olmazsa tutacağı belli oldu.
Yalnız Şükrü'yü beğenmediğin için benim fotoma daha iyi demen tam bir övgü oluyor mu bilmiyorumSenin foton daha iyi
@Yiğitt %99 övgü, %1 izleme, ben ondan daha çok izliyorumdur emin olKanal D olacaksın bir de @Yiğitt yapışsın yakana
Kaç yaşında oldunu tahmin ediyorsun yarışmacıların bu akşam yeni bölüm Behzat sunuyor bence izle sende yarısıyorsun tv karsısında
Hahaha ben beğenmiyorum ama genc kızların çoğu bayılıyor övgü tabiYalnız Şükrü'yü beğenmediğin için benim fotoma daha iyi demen tam bir övgü oluyor mu bilmiyorum
O değil de Şükrü de bayağı karizma adam. Hatta Edis'ten daha iyi. Aklında bulunsun.Etiketlenmişim. Sıska mıyım.
Aaaa fındık çekecez akşama oyüzden maç falan yok ona ohh iyi olmuş ayoll@Yiğitt %99 övgü, %1 izleme, ben ondan daha çok izliyorumdur emin ol
Maalesef, akşam Galatasaray'ımın kupa maçı var Baban da onu izleyecektir
Buradan genç kızların bana daha çok bayılacağı sonucunu çıkarıyorum o zaman tamamdır şimdi olduHahaha ben beğenmiyorum ama genc kızların çoğu bayılıyor övgü tabi
Aaa gerçi benim genc kızlarla düşüncelerim zıt onların beğendiklerini ben beğenmiyorsam benim beğenmediğimide onalr beğenmiyorsa olan sana olabilirBuradan genç kızların bana daha çok bayılacağı sonucunu çıkarıyorum o zaman tamamdır şimdi oldu
Hahaha bir an köyde olduğunu unutarak yorum yaptımAaaa fındık çekecez akşama oyüzden maç falan yok ona ohh iyi olmuş ayoll
Ben her türlü izleyemicekmisim zaten
Bak çok güzel yarışma hem yayındna kaldırılmadan önce bak reytingler kötüHahaha bir an köyde olduğunu unutarak yorum yaptım
Haftaya bakarım belki senin hatrına
Sen de genç bir kız değil misin zaten canım İyidir senin zevkin, senin dediğine itibar ederim benAaa gerçi benim genc kızlarla düşüncelerim zıt onların beğendiklerini ben beğenmiyorsam benim beğenmediğimide onalr beğenmiyorsa olan sana olabilir
Gürkan Uygun karizması var diyordum sen bana inan evetSen de genç bir kız değil misin zaten canım İyidir senin zevkin, senin dediğine itibar ederim ben
Eser'in Şöhret Kafası mı ne o da kötü gidiyor Yeni gelenler yönetemiyor kanalımı, Kanal D her yaza dizileriyle en çok damga vuran kanaldı Bir İşletmeci olarak, okulu bitirdikten sonra ben geçeceğim kanalımın başınaBak çok güzel yarışma hem yayındna kaldırılmadan önce bak reytingler kötü
@pompy Okul bitince ocaktan sonra diziler vericekmiş Kanal D e kurtuluşunuz olur @YiğittEser'in Şöhret Kafası mı ne o da kötü gidiyor Yeni gelenler yönetemiyor kanalımı, Kanal D her yaza dizileriyle en çok damga vuran kanaldı Bir İşletmeci olarak, okulu bitirdikten sonra ben geçeceğim kanalımın başına
Süper haber Patlasın bombalar, gelsin reytingler
O değil de Şükrü de bayağı karizma adam. Hatta Edis'ten daha iyi. Aklında bulunsun.
Ahh bu ne lan @serhatt bu sana da bakmaz bana da 😱Bizim cadolozlarinin ve lgbtq team bunu zorlasalar kesin düşürürler Ağustos ayında Adana'da deri ceket giymiş bir de çok sıcak diyor safoz @dizi kolik gelmiş ilk onu yazalım @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @kerem @cookies @denizz19 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 60746