Star Nefes Nefese - Dizi Yorumları

Bizim cadolozlarinin ve lgbtq team bunu zorlasalar kesin düşürürler :A Ağustos ayında Adana'da deri ceket giymiş bir de çok sıcak diyor safoz :A @dizi kolik gelmiş ilk onu yazalım :A @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @kerem @cookies @denizz19 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 60746

Bence bilerek öyle diyip fanlarını coşturmak istemiş :A Tatlı çocuktur Şükrü :A @Çiğdem-
Zibidi giyimi sanırım yaz kış fark etmiyor :A :A :A

Bizim cadolozlarinin ve lgbtq team bunu zorlasalar kesin düşürürler :A Ağustos ayında Adana'da deri ceket giymiş bir de çok sıcak diyor safoz :A @dizi kolik gelmiş ilk onu yazalım :A @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @kerem @cookies @denizz19 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 60746

Hemen çekime başlamışlar mı daha ilk bölümden belli olmaz. :A
Döşü de kılsızmış pek :A

Vardı bir ara çok hem de almış. :A:A

Aa bu arada dizinin ilk bölümün tekrarını izledim bugün, güzel ve kaliteliydi bayağı :Z @xemrexxx @Aserat

Bu haftadan itibaren birlikte izler yorumlarız :D
1 Yaz dizisi seçsem bana yetiyor Darısı Başımıza izliyordum bitti :( Şimdi bu başlamış bu yeter hem konusu daha uygun :A

Birde Yaşım Kaç yarışmasına bakıyorum :A

1 Yaz dizisi seçsem bana yetiyor Darısı Başımıza izliyordum bitti :( Şimdi bu başlamış bu yeter hem konusu daha uygun :A

Birde Yaşım Kaç yarışmasına bakıyorum :A
Nefes Nefese ve Elimi Bırakma en kaliteli ve yeni sezona kalabilecek yaz dizileri :D Meleklerin Aşkı da Darısı Başımıza da klişe işler :A Ama vakit geçirmeye bakılır tabii yazın :D

Ona bakmadım hiç :D

Nefes Nefese ve Elimi Bırakma en kaliteli ve yeni sezona kalabilecek yaz dizileri :D Meleklerin Aşkı da Darısı Başımıza da klişe işler :A Ama vakit geçirmeye bakılır tabii yazın :D

Ona bakmadım hiç :D
Kanal D olacaksın bir de @Yiğitt yapışsın yakana :A

Kaç yaşında oldunu tahmin ediyorsun yarışmacıların bu akşam yeni bölüm Behzat sunuyor bence izle sende yarısıyorsun tv karsısında :A