Benim olduğum yeri kimse taşlayamazKavak yellerinde aslıya benzetiyorlardı beni diyordum onun evini taşlıyordu mahalleli senin gibi birisi adını çıkarmıştı @serhatt
Ayol onun zevki mi var
@xemrexxx de arada uğrayıp duruyor onu harunla desterenin arasına atıp gelirimherkesi bırak gel sen
Ecünnülerde anlasıyoruz @xemrexxxAyol onun zevki mi var
Ben kimseye benzemem. Ben benim Utku yoldaşım da Utku yoldaşım. O yüzden sanatta böyle fanlık manlık olmaz, sanat bağımsızdır...@MasacRE senide kendi gibi kütük etmiş diyecemde masacre Musti fanı gibi oyluyor rahmetli görmüyor iyiki aklını karıştırırdı
En son araba çarpsın kıçına demiştim ama burda oldun göre çarpmamıs
O da olmasaEcünnülerde anlasıyoruz @xemrexxx
Onu ateşe at gel@xemrexxx de arada uğrayıp duruyor onu harunla desterenin arasına atıp gelirim
Oyladınmı sen elenecek iki kişiyi belirledinmiBen kimseye benzemem. Ben benim Utku yoldaşım da Utku yoldaşım. O yüzden sanatta böyle fanlık manlık olmaz, sanat bağımsızdır...
Ama en önemlisi o yanı Zibidilerde anlaşamıyouz mesala ama ecünnüler konusu tüm konuları kapsıyor @xemrexxxO da olmasa
Senin sevdiklerin zibidiAma en önemlisi o yanı Zibidilerde anlaşamıyouz mesala ama ecünnüler konusu tüm konuları kapsıyor @xemrexxx
Henüz değil ama hallederiz o işi sen rahat ol...Oyladınmı sen elenecek iki kişiyi belirledinmi
En sevdiğin iki şarkıyı zaten belli etmişsin, üçüncüyü merak ettimBulluya daha listeyi atmadımkı nete yeni girdim sonuc gecesinden sonra onuda oyları uğraştım Bakalım tam puan alamayan o ikili kim @Tolstoyevski @dreamy @ozgur2113 @Yiğitt @bazinga şimdi niye eşit vermedim iki kişi çok bariz aşağıda kalmıs elenecekler bence belli
Nerde belli ettim 😱😱😱 @kerem @TolstoyevskiEn sevdiğin iki şarkıyı zaten belli etmişsin, üçüncüyü merak ettim
Çokta sona bırakma pis oylarınıHenüz değil ama hallederiz o işi sen rahat ol...
Sen Mustafa Sandal'ı hiç sevmiyorsun mesela oradan.