Benim olduğum yeri kimse taşlayamazKavak yellerinde aslıya benzetiyorlardı beni diyordum onun evini taşlıyordu mahalleli senin gibi birisi adını çıkarmıştı![]()
![]()
@serhatt
Ayol onun zevki mi var
@xemrexxx de arada uğrayıp duruyor onu harunla desterenin arasına atıp gelirimherkesi bırak gel sen![]()
Ben kimseye benzemem. Ben benim Utku yoldaşım da Utku yoldaşım.@MasacRE senide kendi gibi kütük etmiş diyecemde masacre Musti fanı gibi oyluyor rahmetli görmüyor iyiki aklını karıştırırdı![]()
![]()
En son araba çarpsın kıçına demiştim ama burda oldun göre çarpmamıs![]()
O da olmasa
Onu ateşe at gel@xemrexxx de arada uğrayıp duruyor onu harunla desterenin arasına atıp gelirim![]()
Oyladınmı sen elenecek iki kişiyi belirledinmiBen kimseye benzemem. Ben benim Utku yoldaşım da Utku yoldaşım.O yüzden sanatta böyle fanlık manlık olmaz, sanat bağımsızdır...
![]()
Ama en önemlisi o yanıO da olmasa![]()
Senin sevdiklerin zibidiAma en önemlisi o yanıZibidilerde anlaşamıyouz mesala ama ecünnüler konusu tüm konuları kapsıyor
@xemrexxx
Henüz değil ama hallederiz o işi sen rahat ol...Oyladınmı sen elenecek iki kişiyi belirledinmi![]()
En sevdiğin iki şarkıyı zaten belli etmişsin, üçüncüyü merak ettimBulluya daha listeyi atmadımkı nete yeni girdim sonuc gecesinden sonra onuda oyları uğraştımBakalım tam puan alamayan o ikili kim @Tolstoyevski @dreamy @ozgur2113 @Yiğitt @bazinga şimdi niye eşit vermedim iki kişi çok bariz aşağıda kalmıs elenecekler bence belli
![]()
Nerde belli ettim 😱😱😱 @kerem @TolstoyevskiEn sevdiğin iki şarkıyı zaten belli etmişsin, üçüncüyü merak ettim![]()
Çokta sona bırakma pis oylarınıHenüz değil ama hallederiz o işi sen rahat ol...![]()
Sen Mustafa Sandal'ı hiç sevmiyorsun mesela oradan.