eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

@dreamy al özlemişsindir bu gifi :A
s-be0b03ec5275722c810ad6b8b0acb110c5fcedbc.gif
Ne güzel sim kusuyor. :bhr: Çok sık kullanmadığın sürece rahatsız olmam söz konusu olamaz. :A

• Harika
  • Olmamış
Reactions: MasacRE and kerem
@Tolstoyevski Ahmed coktan oy kullandi merak etme, ben zorlamiyorum yani. :A

@Ahmed adamin korkulu rüyasi oldun resmen. Cok acimasizsin. :A

Şu ana kadar MS’de 4 isimle yarıştım, Beethoven, Erkin Koray, Selda Bağcan ve Manço; dile kolay dördünde de istisnalar hariç daima ama daima 1 aldım kendisinden, herhalde müzik zevki olarak bu denli uzak olduğumuz başka bir isim yoktur forumda :A

1 de önemli değil, üstüne 2-3 isme tam puan verip de Manço’ya 1 verilince bu matematiksel olarak müthiş bir dezavantaja neden oluyordu, sadece bir adaya değil iki adaya karşı aynı ölçüde aynı anda kan kaybetmiş oluyorum o yüzden evet biraz korkulu rüya diyebiliriz :( (sonuç konusunda utanmak nasip olur umarım :A )

• Güldürdün
Reactions: kerem
Oh ne güzel ya birbirini görenler bile var. Ben ise kimse hakkında bir fikir sahibi degilim. ? Gerçi kimsede beni görmedi. Garip bir paradoks. ?
Zamanla tanirsin, bende itiraflar disinda pek kimseyi görmedim. Beni de kimse görmedi, 2 kisi disinda. :A Arama cubugunda itiraflar konusuna göz atip bir kac kisiyi stalklayabilirsin. :A

• İlginç
Reactions: blacklion
Şu ana kadar MS’de 4 isimle yarıştım, Beethoven, Erkin Koray, Selda Bağcan ve Manço; dile kolay dördünde de istisnalar hariç daima ama daima 1 aldım kendisinden, herhalde müzik zevki olarak bu denli uzak olduğumuz başka bir isim yoktur forumda :A

1 de önemli değil, üstüne 2-3 isme tam puan verip de Manço’ya 1 verilince bu matematiksel olarak müthiş bir dezavantaja neden oluyordu, sadece bir adaya değil iki adaya karşı aynı ölçüde aynı anda kan kaybetmiş oluyorum o yüzden evet biraz korkulu rüya diyebiliriz :( (sonuç konusunda utanmak nasip olur umarım :A )
@Ahmed'le müzik zevklerimiz birbirine benziyor aslinda. @MayısKralı 'yla daöyle. Genelde modern R&B, Pop ve Rock sevdigimiz icin bu tarz isimler pek bizlik olmuyor ama ben sahsen Baris Manco'nun bazi sarkilarini seviyorum. Ahmed'in de yurtdisinda yasadigini varsayarsak Baris MAnco'yu sevmemesi gayet dogal maalesef. :A

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
  • İlginç
Reactions: MasacRE
oylarımı kullandım.son 5 yarışmacının kaldığı yarışmada 5 parçanın da başarılı bulunduğu kuşkusuz..o açıdan benim asıl oylamamın puanlama sıralamaları: 5-5-4-4-4 .. tüm yarışmacılara başarılar diliyorum 🙂

• Beğendim
Reactions: Angelica