Hepimiz yalan söylüyoruz. Sensin bay dogru öyle mi? @xemrexxx @Çiğdem @Silinmiş Üye1 kez bile tam puan vermişliğim yok Baştaki cümle külliyen yalan zaten bu alamancıya da inanma sen @Silinmiş Üye
Hepimiz yalan söylüyoruz. Sensin bay dogru öyle mi? @xemrexxx @Çiğdem @Silinmiş Üye1 kez bile tam puan vermişliğim yok Baştaki cümle külliyen yalan zaten bu alamancıya da inanma sen @Silinmiş Üye
Eyüp sen şimdi forumda yenisin, çok tanımıyorsun bizleri. Sana çok önemli bir bilgi vereceğim bunu aklında tut. Bu gördüğün sincap arkadaş ile @xemrexxx in söylediklerine sakın inanma. Bu ikisinin 10 lafının 9'u yalan Kırk yılda bir doğru bir şey söylerlerse ben haber veririm sana onu
Resmen yarismadan kovma sebebi. Jüri baskanlarimiza hakaret bu. Hemen harekete gecmeliyim.
Benim söylediğim doğru tabi ki, siz iftiracısınız
Kütük düsmani baskanimiz Güllü @serhatt bu konuyla ilgilenecek. Programimiz reyting rekorlari kirdigi icin bize iftira atilmasi cok normal. @Silinmiş ÜyeBenim söylediğim doğru tabi ki, siz iftiracısınız
@serhatt a çok güvenme bence, bir parlak yeterli onu tarafıma çekmem içinKütük düsmani baskanimiz Güllü @serhatt bu konuyla ilgilenecek. Programimiz reyting rekorlari kirdigi icin bize iftira atilmasi cok normal. @Silinmiş Üye
Hoşt yanaş kükre sen kimsin 😱Ben de onu anlamıyorum Utku valla ya bi üye olayım dedim ben foruma dısardan eğlenceli gorunuyordu ama kimse aktif değil çok. ? Yoksa ben gelince mi kaçtı insanlar? ? Şaka bir yana millet eskiden aktifti sanırım kaçırdım o dönemi ama etkinlikler güzel, sevdim belki zamanla açılır. ?
Önerilerini dikkate alacağım bu arada.? Yavru aslan olduğuma bakmasınlar kükrersem kaçacak delik ararlar. @Çiğdem @xemrexxx
Evet eski aktiflik yok forumda. Ara ara girip yapıyoruz goygogumuzu işteBen de onu anlamıyorum Utku valla ya bi üye olayım dedim ben foruma dısardan eğlenceli gorunuyordu ama kimse aktif değil çok. ? Yoksa ben gelince mi kaçtı insanlar? ? Şaka bir yana millet eskiden aktifti sanırım kaçırdım o dönemi ama etkinlikler güzel, sevdim belki zamanla açılır. ?
Önerilerini dikkate alacağım bu arada.? Yavru aslan olduğuma bakmasınlar kükrersem kaçacak delik ararlar. @Çiğdem @xemrexxx
@Silinmiş Üye su arkadasi hemen engelleyebilirsin. Elindeki tuhaf tuhaf resimlerle sürekli insanlara bulasan bir tip.Hoşt yanaş kükre sen kimsin 😱 Ekli dosyayı görüntüle 73155
Oo sever misin Behzat amirimiNeden kütük diyorsun Utku'ya, amirimiz o bizim bugüne bugün Valla açığa alır hepimizi bir sözüyle. ?? @MasacRE
İstediğiniz kadar yapın yine satar o sizi@serhatt bize ihanet etmez, biz ona her ay düzenli parlak takviyesi yapiyoruz zaten.
Birkaç arkadaş daha var şu an ara veren. Onlar gelince biraz daha artar belki aktiflik ama eskisi gibi olmasını beklememek lazım yine deÜzücü ya, instadan falan çok daha iyi burası daha çok aktif olsak. ?
İlk defa kullandım. Aslında ilk geldiğim sıra çok itici geldi bana zamanla alıştı gözüm. ?
Bu forumda tek doğru benim @MasacREKütük düsmani baskanimiz Güllü @serhatt bu konuyla ilgilenecek. Programimiz reyting rekorlari kirdigi icin bize iftira atilmasi cok normal. @Silinmiş Üye
Sen kendin parlaksan kendini de atabilirsin bana@serhatt a çok güvenme bence, bir parlak yeterli onu tarafıma çekmem için
İlk sezonu en efsanesidir ama devamı da yine çok iyidir. Tavsiye ederim vaktin olursa devamını izlemeniStar'dayken ilk sezonu izlemiştim devam edemedim ama sevilmez mi amirim. ?
Al işte bak gördün mü @keremSen kendin parlaksan kendini de atabilirsin bana
Beni kendi tarafına çekmek istiyorsan sonuçları yarın akşam açıklama@serhatt bize ihanet etmez, biz ona her ay düzenli parlak takviyesi yapiyoruz zaten.
Daha satıp satmadığım netleşmediAl işte bak gördün mü @kerem