eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Eyüp sen şimdi forumda yenisin, çok tanımıyorsun bizleri. Sana çok önemli bir bilgi vereceğim bunu aklında tut. Bu gördüğün sincap arkadaş ile @xemrexxx in söylediklerine sakın inanma. Bu ikisinin 10 lafının 9'u yalan :A Kırk yılda bir doğru bir şey söylerlerse ben haber veririm sana onu :A
Çiğdem zaten söylerken iki kere düşünüyorum valla hiç ciddi değil, sürekli espri yapıyor gibi geliyor. ?? @Çiğdem Emre ile çok konuşamadık bilemedim, pek aktif degil ama goygoy seven bir imajı var. ? @xemrexxx
Resmen yarismadan kovma sebebi. Jüri baskanlarimiza hakaret bu. Hemen harekete gecmeliyim. :A
FB_IMG_1573232001016.jpg

Ben de onu anlamıyorum Utku valla ya bi üye olayım dedim ben foruma dısardan eğlenceli gorunuyordu ama kimse aktif değil çok. ? Yoksa ben gelince mi kaçtı insanlar? ? Şaka bir yana millet eskiden aktifti sanırım kaçırdım o dönemi ama etkinlikler güzel, sevdim belki zamanla açılır. ?

Önerilerini dikkate alacağım bu arada.? Yavru aslan olduğuma bakmasınlar kükrersem kaçacak delik ararlar. :A:A @Çiğdem @xemrexxx
Hoşt yanaş kükre sen kimsin 😱
FB_IMG_1571259371641.jpg

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Ben de onu anlamıyorum Utku valla ya bi üye olayım dedim ben foruma dısardan eğlenceli gorunuyordu ama kimse aktif değil çok. ? Yoksa ben gelince mi kaçtı insanlar? ? Şaka bir yana millet eskiden aktifti sanırım kaçırdım o dönemi ama etkinlikler güzel, sevdim belki zamanla açılır. ?

Önerilerini dikkate alacağım bu arada.? Yavru aslan olduğuma bakmasınlar kükrersem kaçacak delik ararlar. :A:A @Çiğdem @xemrexxx
Evet eski aktiflik yok forumda. Ara ara girip yapıyoruz goygogumuzu işte :A

Forumumuzun baş emojisini kullanmaya başlamışsın sen de güzel :A

• Güldürdün
Üzücü ya, instadan falan çok daha iyi burası daha çok aktif olsak. ?

İlk defa kullandım. Aslında ilk geldiğim sıra çok itici geldi bana zamanla alıştı gözüm. ?
Birkaç arkadaş daha var şu an ara veren. Onlar gelince biraz daha artar belki aktiflik ama eskisi gibi olmasını beklememek lazım yine de :D

Bir süre sonra vazgeçilmezin olacaktır bence :A emojimiz :A

• Güldürdün