eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

İkisi de çocukken severek dinlediğim ama artık tarz olarak veya başka açılardan dinlemediğim isimler. İlgimi çekmez ama bir şans verip dinlerim uygun bir zamanda. ??
Önce bir yapsınlarda öyle uygun zamanı ayarla tabi :F :F :F Benle @MasacRE Musti fanıyız @dreamy da Serdar fanıdır üçümüz bekliyoruz senide bekleriz :Z :Z :Z

Karakter olarak çok değiştim be Çiğdem ama Musti'nin yani Sandal'ın çocukken dinlediğim şarkıları hala aklıma gelince çocukken dinlediğim şevkle dinliyorum. O örnek sadece tabi ama Serdar Ortaç, Hande Yener, Demet Akalın, Gülben Ergen vs. gibi dahasıni sayabiliriz. ??
Karakterine geri döndürecez işte seni bu adamlara dua et :A :A :A Demet dısındakıler iyi :F

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Ama saydığım şarkıcıları var ya 12-13 yaşıma kadar dinliyordum işte. ? Neyse dinlerim bak o konuda sorunum yok asla dinlemem demem sonuçta bir döneme damgasını vurmuş isimler hepsi ama işte bakalım. ??
Dinlemen yeter zaten ayoll al herif et demiyorumya :A Gerçi ikiside boşta şuan :A :A :A

• Güldürdün
@xemrexxx @dreamy @xBUGRAx @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @kerem @MasacRE @ozgur2113 @Silinmiş Üye @bazinga @ozmoturk

Yılın değil tüm yılları kapsayan gelecek yıllarında en iyi düeti geliyor :Z :Z :Z
@dreamy al özlemişsindir bu gifi :A
s-be0b03ec5275722c810ad6b8b0acb110c5fcedbc.gif

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Önce bir yapsınlarda öyle uygun zamanı ayarla tabi :F :F :F Benle @MasacRE Musti fanıyız @dreamy da Serdar fanıdır üçümüz bekliyoruz senide bekleriz :Z :Z :Z
Ben ilk çıktı sandım sonra videoya bakınca anladım. ? Umarım şaşırtır beni malum çocukluk diyorum yani hiç uyuşmuyorum artık çocukluktan uzağım. ??
Eyüp sen şimdi forumda yenisin, çok tanımıyorsun bizleri. Sana çok önemli bir bilgi vereceğim bunu aklında tut. Bu gördüğün sincap arkadaş ile @xemrexxx in söylediklerine sakın inanma. Bu ikisinin 10 lafının 9'u yalan :A Kırk yılda bir doğru bir şey söylerlerse ben haber veririm sana onu :A

Eyüp sen şimdi forumda yenisin, çok tanımıyorsun bizleri. Sana çok önemli bir bilgi vereceğim bunu aklında tut. Bu gördüğün sincap arkadaş ile @xemrexxx in söylediklerine sakın inanma. Bu ikisinin 10 lafının 9'u yalan :A Kırk yılda bir doğru bir şey söylerlerse ben haber veririm sana onu :A
Resmen yarismadan kovma sebebi. Jüri baskanlarimiza hakaret bu. Hemen harekete gecmeliyim. :A

Çiğdem zaten söylerken iki kere düşünüyorum valla hiç ciddi değil, sürekli espri yapıyor gibi geliyor. ?? @Çiğdem Emre ile çok konuşamadık bilemedim, pek aktif degil ama goygoy seven bir imajı var. ? @xemrexxx
@xemrexxx forumun en yüksek mesaj sayısına sahip ismi. Sen düşün artık eskiden nasıl bir çenesi olduğunu :A O @Çiğdem den de beterdir bu dediğim konuda, sürekli bir algı oluşturur, çok dikkatli olmak lazım o yüzden :A

• İlginç