@dreamy Çok sever bulluy gibi o bizle dinlerİğrenç .ss
Serdar Ortaçtan nefret ederim.
@dreamy Çok sever bulluy gibi o bizle dinlerİğrenç .ss
Serdar Ortaçtan nefret ederim.
Öğlen öğlen hortladıysan internetin düzeldi demektir.@dreamy Çok sever bulluy gibi o bizle dinler
Bulluy oyları için geldim son gün sıkısma toplamayla diye @Tolstoyevski gözleri yolda bekliyormus ona selamı varÖğlen öğlen hortladıysan internetin düzeldi demektir.
Önce bir yapsınlarda öyle uygun zamanı ayarla tabi Benle @MasacRE Musti fanıyız @dreamy da Serdar fanıdır üçümüz bekliyoruz senide beklerizİkisi de çocukken severek dinlediğim ama artık tarz olarak veya başka açılardan dinlemediğim isimler. İlgimi çekmez ama bir şans verip dinlerim uygun bir zamanda. ??
Fotonda hala kedi yavrusu gibi çocuksun vlla tam zamanında çıkıyorBen ilk çıktı sandım sonra videoya bakınca anladım. ? Umarım şaşırtır beni malum çocukluk diyorum yani hiç uyuşmuyorum artık çocukluktan uzağım. ??
Karakterine geri döndürecez işte seni bu adamlara dua et Demet dısındakıler iyiKarakter olarak çok değiştim be Çiğdem ama Musti'nin yani Sandal'ın çocukken dinlediğim şarkıları hala aklıma gelince çocukken dinlediğim şevkle dinliyorum. O örnek sadece tabi ama Serdar Ortaç, Hande Yener, Demet Akalın, Gülben Ergen vs. gibi dahasıni sayabiliriz. ??
Dinlemen yeter zaten ayoll al herif et demiyorumya Gerçi ikiside boşta şuanAma saydığım şarkıcıları var ya 12-13 yaşıma kadar dinliyordum işte. ? Neyse dinlerim bak o konuda sorunum yok asla dinlemem demem sonuçta bir döneme damgasını vurmuş isimler hepsi ama işte bakalım. ??
Sus korkutma çocuğu. @TolstoyevskiBulluy oyları için geldim son gün sıkısma toplamayla diye @Tolstoyevski gözleri yolda bekliyormus ona selamı var
Alıntılamışsın işte ikisini.
Benim de öyle hakkım olsa ben de iki şarkıya 1 puan düşük verirdim bu haftaZar zor oylayıp yine görevimizi yerine getirdik @kerem e oylarımı ilettim
Şimdi @ozgur2113 @dreamy @Tolstoyevski @bazinga @Yiğitt iki kişi gidecek ve iki kişi tam puan alamadı benden yanı tam puan alan üç kişi yarı final adaylarım oylarım geldinde görecez
Eyüp sen şimdi forumda yenisin, çok tanımıyorsun bizleri. Sana çok önemli bir bilgi vereceğim bunu aklında tut. Bu gördüğün sincap arkadaş ile @xemrexxx in söylediklerine sakın inanma. Bu ikisinin 10 lafının 9'u yalan Kırk yılda bir doğru bir şey söylerlerse ben haber veririm sana onuBen ilk çıktı sandım sonra videoya bakınca anladım. ? Umarım şaşırtır beni malum çocukluk diyorum yani hiç uyuşmuyorum artık çocukluktan uzağım. ??
Resmen yarismadan kovma sebebi. Jüri baskanlarimiza hakaret bu. Hemen harekete gecmeliyim.Eyüp sen şimdi forumda yenisin, çok tanımıyorsun bizleri. Sana çok önemli bir bilgi vereceğim bunu aklında tut. Bu gördüğün sincap arkadaş ile @xemrexxx in söylediklerine sakın inanma. Bu ikisinin 10 lafının 9'u yalan Kırk yılda bir doğru bir şey söylerlerse ben haber veririm sana onu
@xemrexxx forumun en yüksek mesaj sayısına sahip ismi. Sen düşün artık eskiden nasıl bir çenesi olduğunu O @Çiğdem den de beterdir bu dediğim konuda, sürekli bir algı oluşturur, çok dikkatli olmak lazım o yüzden
Ben forum geneli için konuşuyorum, yarışmayla alakalı değil bu dediklerimResmen yarismadan kovma sebebi. Jüri baskanlarimiza hakaret bu. Hemen harekete gecmeliyim.
Ben şimdiden önlemini alıyorum. Bir kişinin daha kafasının yanlış fikirlerle dolmasına müsade edemem
Ohaa, kuru iftira sen degil miydin Mustafa Sandal'a ölüyorum diyen. ?Ben şimdiden önlemini alıyorum. Bir kişinin daha kafasının yanlış fikirlerle dolmasına müsade edemem
1 kez bile tam puan vermişliğim yok Baştaki cümle külliyen yalan zaten bu alamancıya da inanma sen @Silinmiş ÜyeOhaa, kuru iftira sen degil miydin Mustafa Sandal'a ölüyorum diyen. ?
@Silinmiş Üye kendisi Snadala her hafta araliksiz tam puan veriyor üstelik.