Satmaya olan meyilin yeterDaha satıp satmadığım netleşmedi
Satmaya olan meyilin yeterDaha satıp satmadığım netleşmedi
O yüzden seni baskan yaptik. Simdi is zamani.Bu forumda tek doğru benim @MasacRE
Ben de fazla izlemem, bu konuda fazlasıyla seçiciyimdir. Özellikle süreler çığırından çıktığından beri neredeyse hiç izlemiyorumPek Türk dizisi izlemiyorum ya ama benim de devam etme isteğim hep var içimde. ?
Evet gerçekleri patır patır söylediğim için kütük ilan edildimBelli bir tutumundan dolayı mı kütük dedi? ??
Pazartesi ne yap et burada ol. Kuzenini görüp ugurla yeter.Beni kendi tarafına çekmek istiyorsan sonuçları yarın akşam açıklama
@serhatt herkese yazıyor ama sonuç sıfır Benim bir karşılık verdiğim yok buradan size bir şey çıkmaz
Meyilim satmaya değil sana @xemrexxxSatmaya olan meyilin yeter
aman aman kimse bana güvenerek iş yapmasın kimseyi sırtımda taşıyamamO yüzden seni baskan yaptik. Simdi is zamani.
Kendini gösterse ben karar vericem de göstermiyor nazlı herif @MasacRE
Hiç oluru yok malesef yarın akşam bensiz olacaksınız...Pazartesi ne yap et burada ol. Kuzenini görüp ugurla yeter.
sonucun 0 olduğunu nerden çıkardın hadsiz!!@serhatt herkese yazıyor ama sonuç sıfır Benim bir karşılık verdiğim yok buradan size bir şey çıkmaz
elimi sallasam ellisi benim gibi güzele@serhatt seni kacirmamali. Senin gibisini zor bulur.
O zaman sen kendini ona göster.Kendini gösterse ben karar vericem de göstermiyor nazlı herif @MasacRE
Telefondan bakarsin iste arada. Hayir benim anlamadigim hafta basi askere gitmek niye?Hiç oluru yok malesef yarın akşam bensiz olacaksınız...
Iyi ne diye kütügün pesinden kosuyorsun o zaman?elimi sallasam ellisi benim gibi güzele