Ne güzel sim kusuyor. Çok sık kullanmadığın sürece rahatsız olmam söz konusu olamaz.
Ne güzel sim kusuyor. Çok sık kullanmadığın sürece rahatsız olmam söz konusu olamaz.
o gördü biliyor beniO zaman sen kendini ona göster.
Normal şartlarda bugün teslim olması gerekiyordu 2 gün geç gitmesinde ki sebebi yarın öğrenicemTelefondan bakarsin iste arada. Hayir benim anlamadigim hafta basi askere gitmek niye?
HevesIyi ne diye kütügün pesinden kosuyorsun o zaman?
@Tolstoyevski Ahmed coktan oy kullandi merak etme, ben zorlamiyorum yani.
@Ahmed adamin korkulu rüyasi oldun resmen. Cok acimasizsin.
Zamanla tanirsin, bende itiraflar disinda pek kimseyi görmedim. Beni de kimse görmedi, 2 kisi disinda. Arama cubugunda itiraflar konusuna göz atip bir kac kisiyi stalklayabilirsin.Oh ne güzel ya birbirini görenler bile var. Ben ise kimse hakkında bir fikir sahibi degilim. ? Gerçi kimsede beni görmedi. Garip bir paradoks. ?
O zaman sana feedback verseydi keske. @MasacREo gördü biliyor beni
@Ahmed'le müzik zevklerimiz birbirine benziyor aslinda. @MayısKralı 'yla daöyle. Genelde modern R&B, Pop ve Rock sevdigimiz icin bu tarz isimler pek bizlik olmuyor ama ben sahsen Baris Manco'nun bazi sarkilarini seviyorum. Ahmed'in de yurtdisinda yasadigini varsayarsak Baris MAnco'yu sevmemesi gayet dogal maalesef.Şu ana kadar MS’de 4 isimle yarıştım, Beethoven, Erkin Koray, Selda Bağcan ve Manço; dile kolay dördünde de istisnalar hariç daima ama daima 1 aldım kendisinden, herhalde müzik zevki olarak bu denli uzak olduğumuz başka bir isim yoktur forumda
1 de önemli değil, üstüne 2-3 isme tam puan verip de Manço’ya 1 verilince bu matematiksel olarak müthiş bir dezavantaja neden oluyordu, sadece bir adaya değil iki adaya karşı aynı ölçüde aynı anda kan kaybetmiş oluyorum o yüzden evet biraz korkulu rüya diyebiliriz (sonuç konusunda utanmak nasip olur umarım )
Eski programlarda konuklar vardi, orada onlarin ropörtajlarini da okuyabilirsin. Cok degil 4-5 üye var sanirim.İtiraflarda itiraflar var, kimin yaptığı da çok belli olmuyordu geçen hafta bakmıştım. ?
Yalniz konulari durduk yere uplatmak yasak olabilir. Dikkatli ol.Bilmiyordum bakayım hemen. ? Sağ ol.?
Konulara yorum yapacagini söylemedin. Kural oldugu icin, herkes eski konulari uplatirsa forum karisir. .AŞimdi mi söylüyorsun. Neden yasak peki onu anlamadım. ?
Demişsin ama son güne kaldı bile...Çokta sona bırakma pis oylarını
İnşallah Buray’a yüksek vermişsindir.Bulluya daha listeyi atmadımkı nete yeni girdim sonuc gecesinden sonra onuda oyları uğraştım Bakalım tam puan alamayan o ikili kim @Tolstoyevski @dreamy @ozgur2113 @Yiğitt @bazinga şimdi niye eşit vermedim iki kişi çok bariz aşağıda kalmıs elenecekler bence belli
Yok öyle bir şey Sayın Gs'li dostum sen bakma bunlaraSayın Gs'li dostum, kütük dostumuz hainlik içinde.. @Sherlock
Sherlock sen misin 😱Yok öyle bir şey Sayın Gs'li dostum sen bakma bunlara
Hatlar karıştı evet sen kütük dostumdun pardonSherlock sen misin 😱