yıldızı benden başkası seçemez uyumsuz olur yıldızıma ancak ben yakışırımUltra favori demek
Neyse Yıldız'ı seçsin bence baskı yap![]()
yıldızı benden başkası seçemez uyumsuz olur yıldızıma ancak ben yakışırımUltra favori demek
Neyse Yıldız'ı seçsin bence baskı yap![]()
yıldızı benden başkası seçemez uyumsuz olur yıldızıma ancak ben yakışırım![]()
Çok iyi seçim sana katılıyorum ama bu sezon yarışmayacağım biraz dışardan takip edeyim![]()
Sanırım bu sezon istekli değilim çok fazla katılmaya,senin gibi yarışmayı dışardan takip edeyim bu daha keyifliKanka bu fırsatı kaçırma derim bence katil![]()
@Çiğdem- 'in beni kandırdığını biliyordum.Tabi tabi sayıklıyordum her hafta Gülşenim nerede Gülşenim nerede diye Çiğdem iyi bilir![]()
Kazanmak istiyorum tabii. Hangisinin kazanma ihtimali daha yüksek?
Kazanmak istiyorum tabii. Hangisinin kazanma ihtimali daha yüksek?![]()
Sen soruma cevap ver önce.Sen Sertap ile devam et ben karışmıyorum![]()
15 tane iyi şarkısı var mıdır onun?![]()
yıldızı benden başkası seçemez uyumsuz olur yıldızıma ancak ben yakışırım![]()
Aaaa Sertab iyidir ayoll daha değiştirmek yok@Çiğdem- gel Şu yıldız'ı birisine kakalayalım. Ortalık iyice kızışsın![]()
2. sezon ne zaman?Aaaa Sertab iyidir ayoll daha değiştirmek yok2.Sezonada kalsın şarkıcılar ilk sezondan bitiricez nerdeyse
![]()
![]()
![]()
Sen benim sorduğum soruya cevap ver bi.Daha bu sezona bir başlada![]()
![]()
![]()
Bebek doğmadan 2.ne zaman olacak diyorsunSen benim sorduğum soruya cevap ver bi.![]()
Hala cevap vermiyorsunBebek doğmadan 2.ne zaman olacak diyorsun![]()
![]()
![]()
Sertab mı Yıldız mı dersen kesinlikle YıldızKazanmak istiyorum tabii. Hangisinin kazanma ihtimali daha yüksek?![]()
Forum seviyor mu bari.Sertab mı Yıldız mı dersen kesinlikle Yıldız![]()