Tolgab'la da birbirimize mecbur kalarak birlik olucaz.
Jüri yap beni@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully
Evet çok özlediğinizi biliyorum ama iyi sunabilmek için tam müsait zamanımın olması gerekiyordu. Köyden yeni geldik yeni yeni soluklanıp düzenimiz oturuyor . Bir duyuru yapayım
Perşembe günü 1.hafta konusu açılacak . 15 haftalık yarışmada 18 yarışmacımız var 12.hafta ve 13.Çeyrek final haftalarında 2 şer eleme yapılacak .
@Thequeer Forumu bıraktı için Hadise çekildi ve yerine @ozgur2113 Ahmet Kaya ile geldi. İşta tam kadromuz ve daha değişiklik yapılmayacak
@ozgur2113 Ahmet Kaya
![]()
@mrt-06 Zülfü Livaneli
![]()
@Yiğitt Gökhan Türkmen
![]()
@Maskeli Fedai Yalın
![]()
@dreamy Gülşen
![]()
@MayısKralı Ariana Grande
![]()
@Billy Kane Demet Akalın
![]()
@xBUGRAx Gülben Ergen
![]()
@denizz19 İrem Derici
![]()
@bazinga Kenan Doğulu
![]()
@ozmoturk Sezen Aksu
![]()
@mesmeso61 Oğuzhan Koç
![]()
@batuhankaralar Selda Bağcan
![]()
@kerem Sertab Erener
![]()
@-potterhead- Nazan Öncel
![]()
@Arslan Bey Mor ve Ötesi
![]()
@Ahmed Sia
![]()
@tolgab Hande Yener
![]()
Gülben'e sempatim oluştu bu videodan sonra.
Bir gün herkes gidecek canım.Nereyee 😱😱😱
Neden gidiyorsun sebep göster banaBir gün herkes gidecek canım.Ben biraz erken veda edenlerden olacağım işte.
Huyum bu benim zaten, gidip gelmelere alışığım.
![]()
Zaman, mekan sorunsalı diyeyim kısaca.Neden gidiyorsun sebep göster bana![]()
Bu ne gizem ayolZaman, mekan sorunsalı diyeyim kısaca.![]()
Gizem olsun diye demiyorum canım ya. Her ikisi de desem herhalde daha iyi olur.Bu ne gizem ayol
İş mi aşk mı![]()
Arada gir bari,tamamen kaybolma,illa ki fırsat bulursunGizem olsun diye demiyorum canım ya. Her ikisi de desem herhalde daha iyi olur.![]()
Zor canım o ya, aman yeter ama artık.Arada gir bari,tamamen kaybolma,illa ki fırsat bulursun![]()
bende sevmem de üzüldüm yaniZor canım o ya, aman yeter ama artık.Hiç sevmem bu gitme gelme muhabbetlerini kapatalım artık bebeğim. Gidene kadar açmayalım.
![]()
İlk sezon benim ara verdiğim dönemde başlatmıştı Cengo, sonra döndüğümde jüri olmuştumBu yanılmıyorsam MS de yarışmadığın 3.sezon olacak ama juri olarak aramızda olmana sevindik gidene kadar![]()
2 Şer günden Pazartesiye denk geliyor evet birazdan açacam Cumartesi oylama başlayacak Pazartesi açıklayacaz evet@Çiğdem- sonuçları Pazartesi aciklasan olur mu Pazartesi evdeyim![]()