Tolgab'la da birbirimize mecbur kalarak birlik olucaz. Arkam sağlamlaşıyor.@Billy Kane İle birlik olun kurtlar sofrası burası ayoll
Jüri yap beni@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully
Evet çok özlediğinizi biliyorum ama iyi sunabilmek için tam müsait zamanımın olması gerekiyordu. Köyden yeni geldik yeni yeni soluklanıp düzenimiz oturuyor . Bir duyuru yapayım
Perşembe günü 1.hafta konusu açılacak . 15 haftalık yarışmada 18 yarışmacımız var 12.hafta ve 13.Çeyrek final haftalarında 2 şer eleme yapılacak .
@Thequeer Forumu bıraktı için Hadise çekildi ve yerine @ozgur2113 Ahmet Kaya ile geldi. İşta tam kadromuz ve daha değişiklik yapılmayacak
@ozgur2113 Ahmet Kaya
@mrt-06 Zülfü Livaneli
@Yiğitt Gökhan Türkmen
@Maskeli Fedai Yalın
@dreamy Gülşen
@MayısKralı Ariana Grande
@Billy Kane Demet Akalın
@xBUGRAx Gülben Ergen
@denizz19 İrem Derici
@bazinga Kenan Doğulu
@ozmoturk Sezen Aksu
@mesmeso61 Oğuzhan Koç
@batuhankaralar Selda Bağcan
@kerem Sertab Erener
@-potterhead- Nazan Öncel
@Arslan Bey Mor ve Ötesi
@Ahmed Sia
@tolgab Hande Yener
Gülben'e sempatim oluştu bu videodan sonra.
Bir gün herkes gidecek canım. Ben biraz erken veda edenlerden olacağım işte. Huyum bu benim zaten, gidip gelmelere alışığım.Nereyee 😱😱😱
Neden gidiyorsun sebep göster banaBir gün herkes gidecek canım. Ben biraz erken veda edenlerden olacağım işte. Huyum bu benim zaten, gidip gelmelere alışığım.
Zaman, mekan sorunsalı diyeyim kısaca.Neden gidiyorsun sebep göster bana
Bu ne gizem ayolZaman, mekan sorunsalı diyeyim kısaca.
Gizem olsun diye demiyorum canım ya. Her ikisi de desem herhalde daha iyi olur.Bu ne gizem ayol
İş mi aşk mı
Arada gir bari,tamamen kaybolma,illa ki fırsat bulursunGizem olsun diye demiyorum canım ya. Her ikisi de desem herhalde daha iyi olur.
Zor canım o ya, aman yeter ama artık. Hiç sevmem bu gitme gelme muhabbetlerini kapatalım artık bebeğim. Gidene kadar açmayalım.Arada gir bari,tamamen kaybolma,illa ki fırsat bulursun
bende sevmem de üzüldüm yaniZor canım o ya, aman yeter ama artık. Hiç sevmem bu gitme gelme muhabbetlerini kapatalım artık bebeğim. Gidene kadar açmayalım.
İlk sezon benim ara verdiğim dönemde başlatmıştı Cengo, sonra döndüğümde jüri olmuştum Senin Avril ecünnüsünü çok severdimBu yanılmıyorsam MS de yarışmadığın 3.sezon olacak ama juri olarak aramızda olmana sevindik gidene kadar
2 Şer günden Pazartesiye denk geliyor evet birazdan açacam Cumartesi oylama başlayacak Pazartesi açıklayacaz evet@Çiğdem- sonuçları Pazartesi aciklasan olur mu Pazartesi evdeyim