Rachelcim ve Tosbağama güveniyorum. @sokak sanati @xemrexxxAaa @sokak sanati @xemrexxx sana hayranlar yanı iyi ozaman başkanları tavlamışsın ama torpil yaptırmamam lazım
@Harunnn60 da jüri olsun ya. Zaten faceden konuşuyorsunuz.
Rachelcim ve Tosbağama güveniyorum. @sokak sanati @xemrexxxAaa @sokak sanati @xemrexxx sana hayranlar yanı iyi ozaman başkanları tavlamışsın ama torpil yaptırmamam lazım
Temelli gitmiş ama Faceden bir ulaşıp detaylarını soracamAynen canım, ortalarda da yoktu. Umarım ben gitmeden döner...
Forumda olsa çok isterdim kaçıp gitti ama bir sorarımRachelcim ve Tosbağama güveniyorum. @sokak sanati @xemrexxx
@Harunnn60 da jüri olsu ya. Zaten faceden konuşuyorsunuz.
Sor bebeğim.Temelli gitmiş ama Faceden bir ulaşıp detaylarını soracam
MS Bitmeden gitme milletden oylarını esirgeme @xBUGRAx geleceğini hissedip seçim yapmış hepsi şeytan olmuş bunların
Daha erken gidecekti de ben müdahale oldum zaten.Forumda olsa çok isterdim kaçıp gitti ama bir sorarım
Nereye? Sertab'a iyi oy vereceğini hissediyorum.Sor bebeğim.
Çok burada olamayacağım ama işte bir veya iki hafta konuk olabilirim canım o da senin hatırın için. Normalde oy kullanmayı sevmiyorum biliyorsun.
Yarın bir görünürüm ona Faceye henüz giremedimDaha erken gidecekti de ben müdahale oldum zaten.
Ama iletişiminiz var sonuçta, neden jüri olmasın ki? İlla forum olması gerekmiyor bence. Her yerden halledilir. Tabii o da istiyorsa.
Gidiş işte canım. Sertab'ı çok seviyorum ama dediğim gibi fazla oy kullanamayacağım zaten herkes iddialı genel olarak. Başarılar dilerim sana da.Nereye? Sertab'a iyi oy vereceğini hissediyorum.
Ben seni juriye alıyorum videoları yollarım oylama oldukça oylayabildin zaman oylarsın oylayamadın zaman önemli değil cnmSor bebeğim.
Çok burada olamayacağım ama işte bir veya iki hafta konuk olabilirim canım o da senin hatırın için. Normalde oy kullanmayı sevmiyorum biliyorsun.
Harun'u merak etmedin demek. Gidip yetiştireyim bunu ona.Yarın bir görünürüm ona Faceye henüz giremedim
Faceye girecek vakit bulamadımHarun'u merak etmedin demek. Gidip yetiştireyim bunu ona.
Ya kal işte, zaten yeni geldin. Son günlerde foruma renk katıyorsun zaten o yüzden gitme bence.Gidiş işte canım. Sertab'ı çok seviyorum ama dediğim gibi fazla oy kullanamayacağım zaten herkes iddialı genel olarak. Başarılar dilerim sana da.
Ben Harun'suz 2 saat yapamıyorum. İlla bi haberim olacak.Faceye girecek vakit bulamadım
Tamam finduğummm.Ben seni juriye alıyorum videoları yollarım oylama oldukça oylayabildin zaman oylarsın oylayamadın zaman önemli değil cnm
Ah, mecburiyetler işte. Bende istemem çekip gitmeyi, sizlerden bağımsız olmayı da... Kim bilir belki günün birinde tekrar görüşürüz belli mi olur.Ya kal işte, zaten yeni geldin. Son günlerde foruma renk katıyorsun zaten o yüzden gitme bence.
Teşekkürler.
Senden bunalmış oyüzdenBen Harun'suz 2 saat yapamıyorum. İlla bi haberim olacak.
İşte bizim farkımız.
Tamam finduğummm.
Ah, mecburiyetler işte. Bende istemem çekip gitmeyi, sizlerden bağımsız olmayı da... Kim bilir belki günün birinde tekrar görüşürüz belli mi olur.
Neyse vedaları konuşmayı hiç sevmem canım. Olan zamanımızı iyi değerlendirelim işte gideceğim diye üzmeyelim birbirimizi.
Aaa Alamancı ilk defa doğruyu söylüyor sende forumun önemli taşlarındansın cnm bizleri yoklamayı hiç unutmaYa kal işte, zaten yeni geldin. Son günlerde foruma renk katıyorsun zaten o yüzden gitme bence.
Teşekkürler.
Nereyee 😱😱😱Tamam finduğummm.
Ah, mecburiyetler işte. Bende istemem çekip gitmeyi, sizlerden bağımsız olmayı da... Kim bilir belki günün birinde tekrar görüşürüz belli mi olur.
Neyse vedaları konuşmayı hiç sevmem canım. Olan zamanımızı iyi değerlendirelim işte gideceğim diye üzmeyelim birbirimizi.
Severim tabiSever misin Gökhan Türkmen, aslında kim sevmez ki?