Gülben'e karşı eski sempatim yok ama şarkılarını severek dinliyorum hala. Ama benim yarıştığım dönemde en güzel şarkıları bile beklediğim oyları alamamıştı... Ama umarım sen daha başarılı olursun ve daha ileriye taşırsın.
Gülben'e karşı eski sempatim yok ama şarkılarını severek dinliyorum hala. Ama benim yarıştığım dönemde en güzel şarkıları bile beklediğim oyları alamamıştı... Ama umarım sen daha başarılı olursun ve daha ileriye taşırsın.
Gülben'e karşı eski sempatim yok ama şarkılarını severek dinliyorum hala. Ama benim yarıştığım dönemde en güzel şarkıları bile beklediğim oyları alamamıştı... Ama umarım sen daha başarılı olursun ve daha ileriye taşırsın.![]()
Keşke gelmeseydin@Çiğdem- ne zaman başlıyor yarışma, gittik geldik daha ilk hafta konusu bile açılmamış![]()
Sen ve senin gibileri şutlamak için görevimin başında olacağımKeşke gelmeseydin![]()
Senin gibi boş dinleyicilere inat elenmeyeceģimSen ve senin gibileri şutlamak için görevimin başında olacağım![]()
Sertab'a destek, tam destek.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully
Evet çok özlediğinizi biliyorum ama iyi sunabilmek için tam müsait zamanımın olması gerekiyordu. Köyden yeni geldik yeni yeni soluklanıp düzenimiz oturuyor . Bir duyuru yapayım
Perşembe günü 1.hafta konusu açılacak . 15 haftalık yarışmada 18 yarışmacımız var 12.hafta ve 13.Çeyrek final haftalarında 2 şer eleme yapılacak .
@Thequeer Forumu bıraktı için Hadise çekildi ve yerine @ozgur2113 Ahmet Kaya ile geldi. İşta tam kadromuz ve daha değişiklik yapılmayacak
@ozgur2113 Ahmet Kaya
![]()
@mrt-06 Zülfü Livaneli
![]()
@Yiğitt Gökhan Türkmen
![]()
@Maskeli Fedai Yalın
![]()
@dreamy Gülşen
![]()
@MayısKralı Ariana Grande
![]()
@Billy Kane Demet Akalın
![]()
@xBUGRAx Gülben Ergen
![]()
@denizz19 İrem Derici
![]()
@bazinga Kenan Doğulu
![]()
@ozmoturk Sezen Aksu
![]()
@mesmeso61 Oğuzhan Koç
![]()
@batuhankaralar Selda Bağcan
![]()
@kerem Sertab Erener
![]()
@-potterhead- Nazan Öncel
![]()
@Arslan Bey Mor ve Ötesi
![]()
@Ahmed Sia
![]()
@tolgab Hande Yener
![]()
@Çiğdem- ne zaman başlıyor yarışma, gittik geldik daha ilk hafta konusu bile açılmamış![]()
O en sevdiklerimden
Tüh zamanı denk getiremedik, keşke sen yokken gelseydim foruma da biraz kafa dinlerdik, yine kurtulamadık şimdi senden :SBende yoktum birlikte gelmişiz aynı anda 😕😕😕
@Billy Kane İle @xBUGRAx ın yarışmaya değilde sankı eğlenmeye gelmişler gibi dünya umurlarında değil![]()
![]()
![]()
![]()
Başarılar herkese. Heyecanla bekliyoruz@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully
Evet çok özlediğinizi biliyorum ama iyi sunabilmek için tam müsait zamanımın olması gerekiyordu. Köyden yeni geldik yeni yeni soluklanıp düzenimiz oturuyor . Bir duyuru yapayım
Perşembe günü 1.hafta konusu açılacak . 15 haftalık yarışmada 18 yarışmacımız var 12.hafta ve 13.Çeyrek final haftalarında 2 şer eleme yapılacak .
@Thequeer Forumu bıraktı için Hadise çekildi ve yerine @ozgur2113 Ahmet Kaya ile geldi. İşta tam kadromuz ve daha değişiklik yapılmayacak
@ozgur2113 Ahmet Kaya
![]()
@mrt-06 Zülfü Livaneli
![]()
@Yiğitt Gökhan Türkmen
![]()
@Maskeli Fedai Yalın
![]()
@dreamy Gülşen
![]()
@MayısKralı Ariana Grande
![]()
@Billy Kane Demet Akalın
![]()
@xBUGRAx Gülben Ergen
![]()
@denizz19 İrem Derici
![]()
@bazinga Kenan Doğulu
![]()
@ozmoturk Sezen Aksu
![]()
@mesmeso61 Oğuzhan Koç
![]()
@batuhankaralar Selda Bağcan
![]()
@kerem Sertab Erener
![]()
@-potterhead- Nazan Öncel
![]()
@Arslan Bey Mor ve Ötesi
![]()
@Ahmed Sia
![]()
@tolgab Hande Yener
![]()
Gülşen'le aran nasıl?O değil de @Thequeer neden bıraktı forumu.Göremeyince bir hüzünlendim, çok renkli ve enerjik biriydi keşke burada olsaydı şu an.
Programda yer alacak olan herkese de başarılar diliyorum. Umarım adil bir oylama yaparlar ve hak eden kazanır.
Kız kötü bir şey demedim Musti’yi en çok sen seviyorsun diye senden başkası almaz dedim