Sana özel
Teşekkür ederim
Sana özel
Gökhan Türkmen - Ahmet Kaya el ele finale.Sana özel![]()
Teşekkür ederim![]()
Çok sevdim bu dediğiniGökhan Türkmen - Ahmet Kaya el ele finale.![]()
Sever misin Gökhan Türkmen, aslında kim sevmez ki?Çok sevdim bu dediğini![]()
![]()
Severim ama zaten yarışmadaki isimler genel olarak iddialı şu an.Gülşen'le aran nasıl?![]()
Bu yanılmıyorsam MS de yarışmadığın 3.sezon olacak ama juri olarak aramızda olmana sevindik gidene kadarBaşarılar herkese. Heyecanla bekliyoruz![]()
@Harunnn60 da yok sana destek çıkmaya şuan 2 başkanımda sana gıcık sanırım @xemrexxx @sokak sanatiSertab'a destek, tam destek.![]()
Aynı anda anmışız çocuğu
2 başkan kim oluyormuş?
Dur duk yere ben gidiyorum demiş gitmiş çokta sevilmişti anlamadım cnmO değil de @Thequeer neden bıraktı forumu.Göremeyince bir hüzünlendim, çok renkli ve enerjik biriydi keşke burada olsaydı şu an.
Programda yer alacak olan herkese de başarılar diliyorum. Umarım adil bir oylama yaparlar ve hak eden kazanır.
@xemrexxx @sokak sanati niye bana gıcık olsun?Etikette olanlar Pek seversin![]()
![]()
![]()
@Yiğitt Foruma tanıtmıştı şimdi Ahmet Kaya daha popüler forumda ekmeğini yersin cnm Yiğitt cefasını sen sefasınıKız kötü bir şey demedim Musti’yi en çok sen seviyorsun diye senden başkası almaz dedim![]()
Aaa @sokak sanati @xemrexxx sana hayranlar yanı iyi ozaman başkanları tavlamışsın ama torpil yaptırmamam lazım@xemrexxx @sokak sanati niye bana gıcık olsun?
Kendileri KeremFanPage sayfasına bizzat üyeler zaten.![]()
Aynen canım, ortalarda da yoktu.Dur duk yere ben gidiyorum demiş gitmiş çokta sevilmişti anlamadım cnm![]()
![]()
![]()