eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Karşımda önce adam akıllı insan olması lazım saygı göstermem için :A Noldu küstün mü bana alıntı yapmıyor yazık çok acizsin korkma dövmem lan seni :F Neyse sana bu kadar göz dağı yeter haddini bil edebinle otur almayayım ayağım altına :A Ben seni kaale alan bir insan olsam böyle gülücüklerle mi kavga ederim sen kimsin ki seni muhattap alayım ben kendimi eğlendiriyorum sana sararak benim bu laf atışlarımı seni ciddiye aldığım için mi yaptığımı sanıyorsun bir anlamsız kişisin benim için hadi git kumda oyna :A büyü sonra gel yanıma çok da diklenme herkese bir gün ayağın kayar.

Ben cidden sıkıldım senden.
Sen bu kendine amaç edinsene. Bu dünyaya iz bırakmayı falan amaçla çünkü madem reelde benden iyisin hatta çok iyisin ki bence öyle değilsin yaşadığın semtten ve konuşmalarından belli iz bırak hayata. Vakit kaybetme burada. Bi amacın olsun seni böyle amaçsız görünce ben insanlık adına utanıyorum. Cidden bak hayatta hiç bir şey başaramamış bi zavallı gibi duruyorsun dışardan bakılınca.:(

Ben cidden sıkıldım senden.
Sen bu kendine amaç edinsene. Bu dünyaya iz bırakmayı falan amaçla çünkü madem reelde benden iyisin hatta çok iyisin ki bence öyle değilsin yaşadığın semtten ve konuşmalarından belli iz bırak hayata. Vakit kaybetme burada. Bi amacın olsun seni böyle amaçsız görünce ben insanlık adına utanıyorum. Cidden bak hayatta hiç bir şey başaramamış bi zavallı gibi duruyorsun dışardan bakılınca.:(
Tamam kızma kızma susuyorum :A Eskisi gibi olalım yine hadi :D Boşver ara ara takışırız yine :A

ahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Beni bi gülme tuttu siz devam edin:kiki:

Komik olan ne :A Seni tiye almam mı yoksa önemsemediğim mi :D Espri seviyen yerlerde yine o kadar kahkaha attığına göre :A Aman neyse değerli vaktimi sana ayıramam :D

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-

@Ahmed son sezonun şampiyonu Sia ile katılıyor Yarışmada Çeyrek final haftasında 2 eleme yapılacaktır ve böylecelikle tekrar 5 kişi yarışmış olacak bu sezon Çeyrekte

Tam kadroyu ana sayfada görebilirsiniz. 1.Hafta konusunu köye giderken açacam Ağustosa kadar birazda orada devam edersiniz şarkılarınızı paylaşırsınız reklamınızı yaparsınız ben gelince oylama başlar Ağustosun ilk günleri :Z

5949396-1x1-700x700.jpg
Sia seviyordun sanırım @MEnes :A :A :A

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-

@Ahmed son sezonun şampiyonu Sia ile katılıyor Yarışmada Çeyrek final haftasında 2 eleme yapılacaktır ve böylecelikle tekrar 5 kişi yarışmış olacak bu sezon Çeyrekte

Tam kadroyu ana sayfada görebilirsiniz. 1.Hafta konusunu köye giderken açacam Ağustosa kadar birazda orada devam edersiniz şarkılarınızı paylaşırsınız reklamınızı yaparsınız ben gelince oylama başlar Ağustosun ilk günleri :Z

5949396-1x1-700x700.jpg

Yarışmanın son ismi @tolgab oluyor artık yeni katılımcılara malesef yer veremicez . oda başka bir şampiyon Hande Yener ile geliyor :Z

18 Yarışmacımızı toplu olarak görelim All Starda dahil en zor sezon geliyor :Z

@mrt-06 Duman
duman-konseri-samsunda.jpg

@Yiğitt MS 5.Sezon şampiyonu olan Gökhan Türkmen ile geliyor
almanyada_gokhan_turkmen_konser_verdi_h33269.jpg

@Maskeli Fedai MS 2.sezon finale çıkan ve 20 hafta All Star sezonunda yarı final oynayan Yalın ile geliyor
55eaaef4f018fbb8f89014b9.jpg

@dreamy MS ilk sezonda yarı final gören ve All Star sezonunda ise 20 haftalık sezonda 5.haftada elenen Gülşen ile geliyor
gulsen-in-izmir-sevgisi-2_5474_o.jpg

@MayısKralı MS 5.sezonunda final görmeyi başaran yabancı şarkıcı Ariana Grande ile geliyor
337522_620.jpg

@Billy Kane 2.Sezon 4.haftada elenen ve 20 hafta All Star sezonunda 12.haftayı gören Demet Akalın ile geliyor
demet-akalin-itirafl-fbcd4eef372c2a1cd9b9.jpg

@xBUGRAx Kendisi ilk defa yarışacak 3.Sezon 9.haftayı görmeyi başaran Gülben Ergen ile geliyor
page3.jpg

@denizz19 MS 5.Sezonunda yarışıp 12.Haftayı görmeyi başaran İrem Derici ile geliyor
kocaeli-fuari-nda-irem-derici-konseri-2949397.Jpeg

@bazinga Kenan Doğulu
kenan-do%C4%9Fulu-830x470.jpg

@ozmoturk Sezen Aksu
sezen-aksu-bodrum-da-konser-verdi-7642321_x_o.jpg

@DarkLegenD Edip Akbayram
maxresdefault.jpg

@batuhankaralar Selda Bağcan
selda-bagcan-atasehir-de-konser-verdi-10098072_o.jpg

@kerem Sertab Erener
1471850862744.jpg

@-potterhead- Nazan Öncel
fft99_mf10246043.Jpeg

@Thequeer Hadise
hatay_6565.jpg

@Arslan Bey Mor ve Ötesi
1338741_1920x1080.jpg

@Ahmed Sia
5949396-1x1-700x700.jpg

@tolgab Hande Yener
manisa-buyuksehir-belediyesinin-manisa-merkez-ve-ilcelerinde-004.jpg

Yarışmanın son ismi @tolgab oluyor artık yeni katılımcılara malesef yer veremicez . oda başka bir şampiyon Hande Yener ile geliyor :Z

18 Yarışmacımızı toplu olarak görelim All Starda dahil en zor sezon geliyor :Z

@mrt-06 Duman
duman-konseri-samsunda.jpg

@Yiğitt MS 5.Sezon şampiyonu olan Gökhan Türkmen ile geliyor
almanyada_gokhan_turkmen_konser_verdi_h33269.jpg

@Maskeli Fedai MS 2.sezon finale çıkan ve 20 hafta All Star sezonunda yarı final oynayan Yalın ile geliyor
55eaaef4f018fbb8f89014b9.jpg

@dreamy MS ilk sezonda yarı final gören ve All Star sezonunda ise 20 haftalık sezonda 5.haftada elenen Gülşen ile geliyor
gulsen-in-izmir-sevgisi-2_5474_o.jpg

@MayısKralı MS 5.sezonunda final görmeyi başaran yabancı şarkıcı Ariana Grande ile geliyor
337522_620.jpg

@Billy Kane 2.Sezon 4.haftada elenen ve 20 hafta All Star sezonunda 12.haftayı gören Demet Akalın ile geliyor
demet-akalin-itirafl-fbcd4eef372c2a1cd9b9.jpg

@xBUGRAx Kendisi ilk defa yarışacak 3.Sezon 9.haftayı görmeyi başaran Gülben Ergen ile geliyor
page3.jpg

@denizz19 MS 5.Sezonunda yarışıp 12.Haftayı görmeyi başaran İrem Derici ile geliyor
kocaeli-fuari-nda-irem-derici-konseri-2949397.Jpeg

@bazinga Kenan Doğulu
kenan-do%C4%9Fulu-830x470.jpg

@ozmoturk Sezen Aksu
sezen-aksu-bodrum-da-konser-verdi-7642321_x_o.jpg

@DarkLegenD Edip Akbayram
maxresdefault.jpg

@batuhankaralar Selda Bağcan
selda-bagcan-atasehir-de-konser-verdi-10098072_o.jpg

@kerem Sertab Erener
1471850862744.jpg

@-potterhead- Nazan Öncel