eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Milli Şef adaleti sağlamak üzere göreve başladı. Sırf arkadaşı için yüksek puan verme dönemi bitti ona göre jüri olun:Z

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-

@Ahmed son sezonun şampiyonu Sia ile katılıyor Yarışmada Çeyrek final haftasında 2 eleme yapılacaktır ve böylecelikle tekrar 5 kişi yarışmış olacak bu sezon Çeyrekte

Tam kadroyu ana sayfada görebilirsiniz. 1.Hafta konusunu köye giderken açacam Ağustosa kadar birazda orada devam edersiniz şarkılarınızı paylaşırsınız reklamınızı yaparsınız ben gelince oylama başlar Ağustosun ilk günleri :Z

5949396-1x1-700x700.jpg

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-

@Ahmed son sezonun şampiyonu Sia ile katılıyor Yarışmada Çeyrek final haftasında 2 eleme yapılacaktır ve böylecelikle tekrar 5 kişi yarışmış olacak bu sezon Çeyrekte

Tam kadroyu ana sayfada görebilirsiniz. 1.Hafta konusunu köye giderken açacam Ağustosa kadar birazda orada devam edersiniz şarkılarınızı paylaşırsınız reklamınızı yaparsınız ben gelince oylama başlar Ağustosun ilk günleri :Z

5949396-1x1-700x700.jpg

@Ahmed tam kalitemize uygun bir isim:A İrem Derici falan iyice erken elenecek iyide kızdı halbuki:F

5949396-1x1-700x700.jpg
Pakize Suda'ya benziyor bu da. :A @xBUGRAx @sokak sanati

Anlaşılan forumda çok koydum şimdi reel hayatımdan çıkamıyor. Yazık yaa. :(
@Thequeer bu konuda çok güzel açıklama yapmıştı. Bacım tekrar gelse bi lafı koy gitsin şunlara. 2 kahkahaya boğul sende ben yarılıyorum :kiki:

Anlaşılan forumda çok koydum şimdi reel hayatımdan çıkamıyor. Yazık yaa. :(
@Thequeer bu konuda çok güzel açıklama yapmıştı. Bacım tekrar gelse bi lafı koy gitsin şunlara. 2 kahkahaya boğul sende ben yarılıyorum :kiki:
Karşıma çıkamıyorsun sanırım ortaya atıyor lafları :A Forumda neye koydun Ne zaman koydun yahu sen gerçekten şuuru bozuk bir karaktersin :F Reel hayatında beş para etmez birisin onu niye anlatalım o tipini görünce tiksindik forumsak :F

Ne kadar aciz yaa. Allah düşmanımı böyle aciz bırakmasın. Elim ayağım bağlı olsa bu kadar aciz zavallıca konuşmam. Bu halini gördükçe bi keder kapladı içimi. Birde bu insanlar hayvan sevgisi doğa sevgisi diye vık vık öteler. Siz önce insana saygıyı öğrenin.:kiki:

Ne kadar aciz yaa. Allah düşmanımı böyle aciz bırakmasın. Elim ayağım bağlı olsa bu kadar aciz zavallıca konuşmam. Bu halini gördükçe bi keder kapladı içimi. Birde bu insanlar hayvan sevgisi doğa sevgisi diye vık vık öteler. Siz önce insana saygıyı öğrenin.:kiki:
Karşımda önce adam akıllı insan olması lazım saygı göstermem için :A Noldu küstün mü bana alıntı yapmıyor yazık çok acizsin korkma dövmem lan seni :F Neyse sana bu kadar göz dağı yeter haddini bil edebinle otur almayayım ayağım altına :A Ben seni kaale alan bir insan olsam böyle gülücüklerle mi kavga ederim sen kimsin ki seni muhattap alayım ben kendimi eğlendiriyorum sana sararak benim bu laf atışlarımı seni ciddiye aldığım için mi yaptığımı sanıyorsun bir anlamsız kişisin benim için hadi git kumda oyna :A büyü sonra gel yanıma çok da diklenme herkese bir gün ayağın kayar.