Hahah doğru @xBUGRAx Gülben olmuş en çokta şeye güldüm @Maskeli Fedai yi nasıl korkuttu ayollO yolunu bulur baksana Gülben ile yarışmıyor sanki bizzat Gülben oluyor@xBUGRAx
Hahah doğru @xBUGRAx Gülben olmuş en çokta şeye güldüm @Maskeli Fedai yi nasıl korkuttu ayollO yolunu bulur baksana Gülben ile yarışmıyor sanki bizzat Gülben oluyor@xBUGRAx
Her zaman da finali gördüm sen hezimeti unutmamışsın ilk sezonunHer zaman yıktı canım kaç sezondur final göremiyorsun![]()
Her zaman da finali gördüm sen hezimeti unutmamışsın ilk sezonun![]()
7 sezon geçmesi hezimete uğradığın gerçeğini değiştirmeyecek o hep açık bir yara gibi kalacak içinde7 sezon geçti üstünden ne hezimeti
Son 4 sezondur final görmüyorsun devrin bitti senin yanlış lobilerdesin![]()
Tamam ben ondan korkuyordum. Bildiğim iyi oldu.Aaa tabi ayoll Gülşen en sevdiği kadın şarkıcılardan @MasacRE- inGülşen yarışırkan o yoktu şimdi her hafta tam puan verir
![]()
Be Adamı kullanmıcan mıTamam ben ondan korkuyordum. Bildiğim iyi oldu.![]()
7 sezon geçmesi hezimete uğradığın gerçeğini değiştirmeyecek o hep açık bir yara gibi kalacak içindeBenim devrim kolay kolay gitmez küllerimden hep daha iyi şekilde doğuyorum
![]()
O yazdığımla bu söylediğinin arasındaki anlam ilişkisini anlayan beri gelsinKul olduğunun farkındasın yani![]()
Hayır.Be Adamı kullanmıcan mı![]()
![]()
![]()
Aaa sen bu kafayla yine antiliğimi alacan anlasılanHayır.O kadar şarkısı var kadının gidip onu mu kullanayım? Of Of'u kullanacağım ama.
![]()
O yazdığımla bu söylediğinin arasındaki anlam ilişkisini anlayan beri gelsin![]()
Ariana ile o süpriz kişiyi kast etmiştimSeçmek zorunda değilim buluyorsun istediğime istediğim oyu veririm
Kenan Gülşen Ariana Duman ve Sürpriz bir isim ilk sıralarda olur hep![]()
Ariana ile o süpriz kişiyi kast etmiştim![]()
![]()
Finale çıksalar mesala hangisini seçecen kafayı yersin ayoll
![]()
![]()
@mrt-06 Akıllı hamle yaptı senin desteğini alarak hem gücünüzü birleştirme sözü vermiştiniz bana![]()
![]()
![]()
Her an düşükte verebilirim diyorsunHangisinin final şarkısı iyiyse ona veririm yada foruma 1 hafta ara veririm
Neyse bi sinek vardı vızıltılı onu öldürdüm şimdi tamamen yeniyim başlıyoruz
@mrt-06 sana da başarılar şaka bir yana cidden beğendiğim bi isim ama garanti jüri değilim biraz oynaman lazım![]()
Her an düşükte verebilirim diyorsun![]()
![]()
Gerçi berbat puan verme yok bizde o bakımdan üyeler şanslı
![]()
![]()
1.Hafta konusunu açıp gidebilirim giderken oylama yine ben gelince başlayacak ama o konuda devam ederler şarkılarını paylaşırlar reklam yaparlar birazda orada oyalanırlar
![]()
![]()
![]()
Sen hiç bir şey edemezsin ayoll otur çadırında jurileri gözetleGüzel belki ben müdahale ederim darbenin ayak sesleri geliyordu![]()