eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Ay Çiko he desin, şarkıcımı da seçtim yazdım kendisine. :Z
Canım benim onayım olmadan olmuyor boş yere beni etiketlemedi:A
MS Milli Şefiyim ben kimi seçtin eskiden seçtiklerin olmuyor başka isimle yarışman lazım :A
@mesmeso61 da seçsinde sizi öyle açıklarım @Ahmed :A :A :A @gözlemci Sende istersen katılabilirsin yoğun istek üzerine fazla yarışmacı almaya karar verdik kırmaya deymez :Z:Z:Z

Kafayı fazlasıyla takmış msde yasaklamış:A
Evet adalet ortamı oluşsun diye onu seçmemeli kimse ama senin oyların pek önemli deli herkese mavi boncuk dağıttığın için :A @denizz19 @mrt-06
Queen ile geliyoruz. :Z
Puanlarım etki etmiyor ama ben yarışıyor gibi olurdum yarışana listemi atardım her haftayı ben belirlerdim düşük sonuc alınca paniklerdim elenince ölürdüm :F :F :F

@Ahmed mesmesodan haber bekliyorum sizi ozaman diyecem ama haftayı uzatmayı düşünmüyorum sokak sanati 2 eleme olur mecbur napalım :A

Puanlarım etki etmiyor ama ben yarışıyor gibi olurdum yarışana listemi atardım her haftayı ben belirlerdim düşük sonuc alınca paniklerdim elenince ölürdüm :F :F :F

@Ahmed mesmesodan haber bekliyorum sizi ozaman diyecem ama haftayı uzatmayı düşünmüyorum sokak sanati 2 eleme olur mecbur napalım :A

@Ahmed 'i zaten zorla görüyoruz iyi oldu bu hamle. Yarışmaya biraz kalite gelsin :A

Aşkım müthiş yakışıklım. :bhr:
Bak yine ben aldım Yarışmaya sus bakiim:A Ahmet için ek kontenjan açtım :A
Bu koca kafalı fazladan yarışmacı alma diyordu seni ve diğer isteyenleri almayı ben kabul ettim ayoll zaten oan konuda bile yoktu :A :A :A

Sahtekar Şef :A :A :A
k%C4%B1z%C4%B1lderililer.jpg