Damien Duff
Süper Favori Üye
Benim Aşkı memnu süprizim güzelmiydi @sokak sanatiGülbenden konuşuyoruz yaa o yüzdendir o tatsızlık@xBUGRAx
Hhaha bu sana kafayı takmış hele aynı binada çalısırkan bakalım nolacaksınız @sokak sanatiBenim kanalada karışamaz oranında patronu benim oyüzden Bence önlem al @Çiğdem-
Ben burda değildim ya, şimdi girdim. Tatildeydim.
Aaa malesef cnm başvurular kapanalı çok oluyor 2 kişi daha alamadıkBen burda değildim ya, şimdi girdim. Tatildeydim.Bitdi mi? Doldu mu yer?
![]()
Ay @mrt-06 @Harunnn60 çok kötüsünüz insan haber eder başvuru var diye.Aaa malesef cnm başvurular kapanalı çok oluyor 2 kişi daha alamadık![]()
![]()
Juride keyif sürersiniz bu sezon@sokak sanati
Jüri olurum tm...Aaa malesef cnm başvurular kapanalı çok oluyor 2 kişi daha alamadık![]()
![]()
Juride keyif sürersiniz bu sezon@sokak sanati
Aaa sizde yarışmanın önemli isimlerisiniz @Ahmed @mesmeso61 @gözlemci şarkıcı seçerseniz alalım sizi ozaman ikili eleme olmasın diyorduk ama Amaç eğlenmek sonuctaJüri olurum tm...
Ay çok iyi olur benden başka da isteyen varsa.Aaa sizde yarışmanın önemli isimlerisiniz @Ahmed @mesmeso61 @gözlemci şarkıcı seçerseniz alalım sizi ozaman ikili eleme olmasın diyorduk ama Amaç eğlenmek sonucta@sokak sanati
Aaa sizde yarışmanın önemli isimlerisiniz @Ahmed @mesmeso61 @gözlemci şarkıcı seçerseniz alalım sizi ozaman ikili eleme olmasın diyorduk ama Amaç eğlenmek sonucta@sokak sanati
Ay çok iyi olur benden başka da isteyen varsa.![]()
Ay Çiko he desin, şarkıcımı da seçtim yazdım kendisine.Mustafa Sandal'ı almayın yeter aklında ne var
15 hafta yerinde 17 hafta yaparız boş ver 2'li olmasın yine![]()
Ay Çiko he desin, şarkıcımı da seçtim yazdım kendisine.![]()
Az hava at da bi yerlerin üşütmesin beybi.Canım benim onayım olmadan olmuyor boş yere beni etiketlemedi
MS Milli Şefiyim ben kimi seçtin eskiden seçtiklerin olmuyor başka isimle yarışman lazım![]()
Az hava at da bi yerlerin üşütmesin beybi.
Ay dur özelde yazayım kimi seçtiğimi.![]()
Kadından prim sağlayacağına doğum gününü açsaydınya son 1 saat utanmazYıldız Tilbe severlerden oy bekliyoruz
Yıldız Tilbe severlerden oy bekliyoruz