Kahin @DarkLegenDKayyum atarız yine bu sefer bana verirler yarışmayı boş yapma
O video kullanılacak o kadar![]()
Kahin @DarkLegenDKayyum atarız yine bu sefer bana verirler yarışmayı boş yapma
O video kullanılacak o kadar![]()
Tövbe tövbe burası şarkı yarışması şey yeri değil 😱😱😱
Aaa senin şefliğin diğerlerine geçer ayoll patron benim Yani senin üstünMilli Şefin isteklerini yapmazsan dizginleyemezsin bilgin olsun![]()
Şerefsiz erkeğin şerefsiz bir oyunuydu.Gülben'i halk sahiplendi.
![]()
İlyas Atak diyip tarif etmek içinde parantez içinde sakallı diye tarif etmiş ben yazmışım sanırım bu haberiŞerefsiz erkeğin şerefsiz bir oyunuydu.Gülben'i halk sahiplendi.
![]()
Aaa senin şefliğin diğerlerine geçer ayoll patron benim Yani senin üstün![]()
![]()
![]()
@sokak sanatiİlyas Atak diyip tarif etmek içinde parantez içinde sakallı diye tarif etmiş ben yazmışım sanırım bu haberi![]()
![]()
@sokak sanati
Akşam yemek yiyecez beee
Akşam yemek yiyecez beee![]()
![]()
![]()
Aaa gerçekten iştahım kaçıyor akşama yemek yeek için hemen unutmam lazım tühh sana 😕😕😕her gün atarım bak aç kalırsın ölürsün dikkat et kendine benim patronum falan değilsin ben seninle aynı yerdeyim
Halk çok benimsemiş Gülben'in videosunu o yüzden sahip çıkmıştır![]()
İlyas Atak diyip tarif etmek içinde parantez içinde sakallı diye tarif etmiş ben yazmışım sanırım bu haberi![]()
![]()
@sokak sanati
Aaa gerçekten iştahım kaçıyor akşama yemek yeek için hemen unutmam lazım tühh sana 😕😕😕
İspanya'da eroinle yakalandılar... Serengil'in kızı ve eşi gözaltında..
![]()
Aaa bu Serengi @sokak sanati nin tuttuğu kadınİspanya'da eroinle yakalandılar... Serengil'in kızı ve eşi gözaltında..
![]()
Aaa bu Serengi @sokak sanati nin tuttuğu kadın![]()
Hele bu akşam yemek yemekte sıkıntı yaşıyayım Şefliği gösterecem ona![]()
![]()
![]()
Aaa şuan ağzımın içinde bir tatsızlık oluştu akşama kadar unuturum inşKaçta yemek yiyeceksin gitmeden bi kaç resim daha atayım![]()
Aaa şuan ağzımın içinde bir tatsızlık oluştu akşama kadar unuturum inş![]()
![]()
![]()