Ağzımızı hayrı açalım ablacım kavgaları ayıramam ama sezon boyunca gelecekmher türlü yılan istilasına hazırım.
Ağzımızı hayrı açalım ablacım kavgaları ayıramam ama sezon boyunca gelecekmher türlü yılan istilasına hazırım.
Aaa yok ayoll şarkıcıları diyorum son 2 katılanla baya karışık oldu sezon en güçlü sezon olabilirAğzımızı hayrı açalım ablacım kavgaları ayıramam ama sezon boyunca gelecekmher türlü yılan istilasına hazırım.![]()
Eski şarkılarını seviyosundur inşallah.@Billy Kane daha yüksek oy olacak bencede Demooomu seçerek çok doğru hamle yaptı![]()
Eski şarkılarını seviyosundur inşallah.![]()
15 haftalık listemde slow yok başkanım uzarsa eğer kullanabilirim.Eski daha iyiydi
Aşk laftan anlamaz ki coverını kullan![]()
Tabi tabi sayıklıyordum her hafta Gülşenim nerede Gülşenim nerede diye Çiğdem iyi bilirAaa tabi ayoll Gülşen en sevdiği kadın şarkıcılardan @MasacRE- inGülşen yarışırkan o yoktu şimdi her hafta tam puan verir
![]()
15 tane iyi şarkısı var mıdır onun?![]()
Yıldız'ın en az 30-40 tane iyi şarkısı var15 tane iyi şarkısı var mıdır onun?![]()
Üşeniyorum.Var tabi birde son albüm ile tekrar canlandı eski şarkılar bence bi araştır daha 15 gün var![]()
Bakmaya üşendim.Yıldız'ın en az 30-40 tane iyi şarkısı var![]()
o ne gııı nasıl bir unvan😱
o ne gııı nasıl bir unvan😱