Seviyor yıldız sevilmez mi ama sen bilirsinForum seviyor mu bari.
@kerem forumun kitlesi ikisine de tam gülmüyor ama Sertap daha çok ilerlemiş biri MS'de. Yıldız belki de Emre'nin antipatisi ile ilerlemedi bilmiyorum ama sayısal olarak Sertap daha önde
Ben en iyisi yarışmadan çekileyim.Seviyor yıldız sevilmez mi ama sen bilirsin
Hayatta başarılar Yani ben Yıldız şarkılarını daha çok beğenirimBen en iyisi yarışmadan çekileyim.
Ben en iyisi yarışmadan çekileyim.
Hayatta başarılar Yani ben Yıldız şarkılarını daha çok beğenirim
Ben en iyisi yarışmadan çekileyim.
Oğlanın aklnıı karıştırmayın ayoll Sertab şampiyon adaylarından İreminde 10 gömlek önünde başka seçmesine gerek yok@kerem forumun kitlesi ikisine de tam gülmüyor ama Sertap daha çok ilerlemiş biri MS'de. Yıldız belki de Emre'nin antipatisi ile ilerlemedi bilmiyorum ama sayısal olarak Sertap daha önde
Oğlanın aklnıı karıştırmayın ayoll Sertab şampiyon adaylarından İreminde 10 gömlek önünde başka seçmesine gerek yok
Kimin daha iyi olduğunu yarışmada göreceğizOğlanın aklnıı karıştırmayın ayoll Sertab şampiyon adaylarından İreminde 10 gömlek önünde başka seçmesine gerek yok
Aaa orası öyle tabi ben gerçek hayatı dedimKimin daha iyi olduğunu yarışmada göreceğiz
Sertab ile İrem'in kulvarları bir kere farklı arada yıl farkı da var mesela Sertab şu an neredeyse silinmiş gibi piyasadan ama İrem coşuyorAaa orası öyle tabi ben gerçek hayatı dedim
İrem yeni girdiği içindir ayollSertab ile İrem'in kulvarları bir kere farklı arada yıl farkı da var mesela Sertab şu an neredeyse silinmiş gibi piyasadan ama İrem coşuyor
Hande de katıldı @denizz19 un papucunu damamı atıcaksınBen katılmayacağım Sen çok istedin neyse hadi bu seferlik katılmayım da sen kazan
Dama niye atayım mahzene sokacamHande de katıldı @denizz19 un papucunu damamı atıcaksın
Ben katılmayacağım Sen çok istedin neyse hadi bu seferlik katılmayım da sen kazan