Sen neden Yıldız'la katılmıyorsun?Hayatta başarılarYani ben Yıldız şarkılarını daha çok beğenirim
![]()
Katılabilirdim ama İrem'i tercih ettim yarı yolda bırakmak olmaz.Sen neden Yıldız'la katılmıyorsun?![]()
Akıllı adamla kavga ederim ben onunla sadece laf sokuşturmaca oyunu oynarım yaşından dolayı.Bol bol @denizz19 @sokak sanati kavgası istiyorum bu sezon. Okuması çok zevkli ve eğlenceli.@Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx
Sen de bir sokmadan dur kanka ya tövbe estağfurullah.Akıllı adamla kavga ederim ben onunla sadece laf sokuşturmaca oyunu oynarım yaşından dolayı.![]()
Hahaha kahkaha attımSen de bir sokmadan dur kanka ya tövbe estağfurullah.![]()
Bol bol @denizz19 @sokak sanati kavgası istiyorum bu sezon. Okuması çok zevkli ve eğlenceli.@Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx
Rica etsem beni tekrar onunla aynı cümlenin içine alma. Seviye farkından dolayı hafif bir mide bulantısı oluyor benim böyle varoş tabakaya karşı midem hassastır kötü etkiliyor o ismin varoşluğu beni çünkü.![]()
O zaman bende Sertab'ı tercih ettim yarı yolda bırakmak olmaz.Katılabilirdim ama İrem'i tercih ettim yarı yolda bırakmak olmaz.![]()
Yok İrem kalbimin Sultanı hande ise aklımın
@sokak sanati değil @denizz19 Yıldız'ı al diyor.Yıldızı alsaydın eğer @kerem her Allahın günü @xemrexxx ile uğraşcıaktın bu @sokak sanati senin ölmeni istiyor sana tuzak kuruyor![]()
![]()
![]()
Sen oyları kalbinle verYok İrem kalbimin Sultanı hande ise aklımın![]()
![]()
Yok İrem kalbimin Sultanı hande ise aklımın![]()
![]()
Aaa ozaman en çok birisini sevme durumun yok şarkılarına göre hangisi hangi hafta gönlünü çalabilirse onla yatarsın bir hafta @denizz19 ile bir hafta @tolgab ileÜzgünüm canım ama İrem'i daha çok seviyor ben arkadaşımı tanımaz mıyımsürekli görüştüğüm adam.
Sende olayı iyice Muhteşem Yüzyıla döktün birde izlemedimdiyordun
Kameralara oynama algı yaratma sunucu sen sessiz olmalısın bu konularda her şeye yorum yapma .ss