Seviyor yıldız sevilmez miForum seviyor mu bari.![]()
@kerem forumun kitlesi ikisine de tam gülmüyor ama Sertap daha çok ilerlemiş biri MS'de. Yıldız belki de Emre'nin antipatisi ile ilerlemedi bilmiyorum ama sayısal olarak Sertap daha önde![]()
Ben en iyisi yarışmadan çekileyim.Seviyor yıldız sevilmez miama sen bilirsin
Hayatta başarılarBen en iyisi yarışmadan çekileyim.![]()
Ben en iyisi yarışmadan çekileyim.![]()
Hayatta başarılarYani ben Yıldız şarkılarını daha çok beğenirim
![]()
Ben en iyisi yarışmadan çekileyim.![]()
Oğlanın aklnıı karıştırmayın ayoll Sertab şampiyon adaylarından İreminde 10 gömlek önünde başka seçmesine gerek yok@kerem forumun kitlesi ikisine de tam gülmüyor ama Sertap daha çok ilerlemiş biri MS'de. Yıldız belki de Emre'nin antipatisi ile ilerlemedi bilmiyorum ama sayısal olarak Sertap daha önde![]()
Oğlanın aklnıı karıştırmayın ayoll Sertab şampiyon adaylarından İreminde 10 gömlek önünde başka seçmesine gerek yok![]()
![]()
![]()
Kimin daha iyi olduğunu yarışmada göreceğizOğlanın aklnıı karıştırmayın ayoll Sertab şampiyon adaylarından İreminde 10 gömlek önünde başka seçmesine gerek yok![]()
![]()
![]()
Aaa orası öyle tabi ben gerçek hayatı dedimKimin daha iyi olduğunu yarışmada göreceğiz![]()
Sertab ile İrem'in kulvarları bir kere farklı arada yıl farkı da var mesela Sertab şu an neredeyse silinmiş gibi piyasadan ama İrem coşuyorAaa orası öyle tabi ben gerçek hayatı dedim![]()
![]()
![]()
İrem yeni girdiği içindir ayollSertab ile İrem'in kulvarları bir kere farklı arada yıl farkı da var mesela Sertab şu an neredeyse silinmiş gibi piyasadan ama İrem coşuyor![]()
Hande de katıldı @denizz19 un papucunu damamı atıcaksınBen katılmayacağımSen çok istedin neyse hadi bu seferlik katılmayım da sen kazan
![]()
Dama niye atayım mahzene sokacam
Ben katılmayacağımSen çok istedin neyse hadi bu seferlik katılmayım da sen kazan
![]()