@xBUGRAx Yarışmanın Gülbeni olmayı hareketlerinide taklit ederek istemiş sende zaten ilgi bekliyordun
@xBUGRAx Yarışmanın Gülbeni olmayı hareketlerinide taklit ederek istemiş sende zaten ilgi bekliyordun
Aaa Teemuzu ortalıyoruz ama serin geçiyor buralar gerçekten hele köy daha serin olacaktır yakında gidicezGiresun'da yaşıyorsun. Ben ise, Ege'de sıcaktan kavruluyorum.
Tatile gerek yok. Karadeniz'de yaşamak, yaz aylarında tatil gibi gelirdi ama.![]()
Zoru hemen başarırım imkansız biraz zaman alırKolay kolay ölmez![]()
![]()
![]()
Foruma girmekten, normâl hayata fırsat bulamıyorsundur sanıyordum ki, fındık işiyle uğraşıyormuşsun.Aaa Teemuzu ortalıyoruz ama serin geçiyor buralar gerçekten hele köy daha serin olacaktır yakında gidicezAma fındık işi işkence sen gel buraya imeci lazım bahçede birde kulube yaparız sana
![]()
![]()
![]()
Hhahah hem bahçeyi beklersin cnmForuma girmekten, normâl hayata fırsat bulamıyorsundur sanıyordum ki, fındık işiyle uğraşıyormuşsun.
Utanmasa, bağlayacak kulübeye. Köpek çekiyor.![]()
Sincabın olduğu yerde köpeğin işi ne?Hhahah hem bahçeyi beklersin cnm![]()
![]()
![]()
Hhhaa Aaa tövbe tövbe öyle bir şey demedim ben ayoll 😳😳😳Sincabın olduğu yerde köpeğin işi ne?
Bir de utanmadan köpek diyor.
Bir daha duymayayım.![]()
Çok korktumNe o alındın mı
![]()
Sen niye şimdi bilendin bana,niye ciddiye alıyorsu aramızda olan konuşmaları ?Seni var yaa susuz bırakacağım burada yeni başlıyor her şey
Sen niye şimdi bilendin bana,niye ciddiye alıyorsu aramızda olan konuşmaları ?
Ben burada bi hata göremiyorum,bu kadar büyüteceğini bilsem diyaloğa girmezdim,elinden geleni ardına koyma!Ben Ender Argun'um canım çok büyük hata yaptın bedel ödeyeceksin
Ben burada bi hata göremiyorum,bu kadar büyüteceğini bilsem diyaloğa girmezdim,elinden geleni ardına koyma!
Beni hiçbir zaman eline geçiremeyeceksinSeni var ya ilk elime geçirdiğimde Kadıköyden Adalara yüzerek göndereceğim
"Olmamış" diyeyim bari. Olayı başka boyuta taşımaya başladın.Hhhaa Aaa tövbe tövbe öyle bir şey demedim ben ayoll 😳😳😳
Hergün yemeğini getiririz yövmiyenide alırsın hem serin serin bahçede yatarsın işte![]()
![]()
![]()
@xBUGRAx Yarışmanın Gülbeni olmayı hareketlerinide taklit ederek istemiş sende zaten ilgi bekliyordun![]()
![]()
@mrt-06 @sokak sanati
Gülben'in şarkı aldığı isimleri seçenlerle özel ilgileneceğim hepsiyle adımı çıkaracaksınız.
Sezen Aksu leblebi gibi şarkı vermiş Gülben'e @ozmoturk yakın planımda.
Nazan ve Kenan şarkıları da var @-potterhead- ve @bazinga da canlarım.![]()
Nazan ve Kenan şarkıları nelerdi ya hatırlamadım.Gülben'in şarkı aldığı isimleri seçenlerle özel ilgileneceğim hepsiyle adımı çıkaracaksınız.
Sezen Aksu leblebi gibi şarkı vermiş Gülben'e @ozmoturk yakın planımda.
Nazan ve Kenan şarkıları da var @-potterhead- ve @bazinga da canlarım.![]()