eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Şarkımı sana gönderip, arkama yaslanırım muhtemelen. Yine muhtemelen, Marsel İlhan olacağım. Destek vermelere vaktim olmaz yani. :A
Sen hele sonuç gecesini bir görde her gelen puanda nasıl stres olacan zaten elenecem mi elenmeyecem mi stresiyle sonuc tamamlanmadan geberirsin :A :A :A

Sonucunda para olsaydı eğer, işte o zaman strese girerdim. Öylesine girdim zaten yarışmaya. :A
Aaa para varmış gibi oluyorsun inan bana zaten 1.hafta sonuclarında anlıcaksın dediğimi :A :A :A

Hele seçtiğin şarkıcıyı seviyorsan insan ödül var gibi heyecanlanıyor senide inş 2.haftaya atarız :F

Yardımcı olursan, kopya çekmiş gibi olurum. Kafama göre yaparım bir şeyler. :A
Aaa sunucu olarak bir çok yarışmacıya yardımcı oluyorum şarkısını yollamadan fikrimi soruyorlar listelerine yardımcı oluyorum :A

Ayrıca konuda da yarışmacılara şu şarkıyla gelsem nasıl olur diye birbirinizede fikir soruyorsunuz :A Herkes yardımcı oluyor birbirine :A :A :A

Aaa sunucu olarak bir çok yarışmacıya yardımcı oluyorum şarkısını yollamadan fikrimi soruyorlar listelerine yardımcı oluyorum :A

Ayrıca konuda da yarışmacılara şu şarkıyla gelsem nasıl olur diye birbirinizede fikir soruyorsunuz :A Herkes yardımcı oluyor birbirine :A :A :A
Hele yarışma başlasın da, bakalım. Sorarım belki. İlk şarkım belli bile ama hele o gün gelsin. :A

Sana ne Bee istediğim puanı veririm:A
Ben sizin patronunuzum :A :A :A @xemrexxx
depositphotos_87560280-stock-photo-funny-animal-chipmunk-with-glasses.jpg