Şarkımı sana gönderip, arkama yaslanırım muhtemelen. Yine muhtemelen, Marsel İlhan olacağım. Destek vermelere vaktim olmaz yani.
Şarkımı sana gönderip, arkama yaslanırım muhtemelen. Yine muhtemelen, Marsel İlhan olacağım. Destek vermelere vaktim olmaz yani.
Sen hele sonuç gecesini bir görde her gelen puanda nasıl stres olacan zaten elenecem mi elenmeyecem mi stresiyle sonuc tamamlanmadan geberirsinŞarkımı sana gönderip, arkama yaslanırım muhtemelen. Yine muhtemelen, Marsel İlhan olacağım. Destek vermelere vaktim olmaz yani.![]()
Sonucunda para olsaydı eğer, işte o zaman strese girerdim. Öylesine girdim zaten yarışmaya.Sen hele sonuç gecesini bir görde her gelen puanda nasıl stres olacan zaten elenecem mi elenmeyecem mi stresiyle sonuc tamamlanmadan geberirsin![]()
![]()
![]()
Aaa para varmış gibi oluyorsun inan bana zaten 1.hafta sonuclarında anlıcaksın dediğimiSonucunda para olsaydı eğer, işte o zaman strese girerdim. Öylesine girdim zaten yarışmaya.![]()
Marsel İlhan olmaya geldim yarışmaya ama Mor ve Ötesi değerli.Aaa para varmış gibi oluyorsun inan bana zaten 1.hafta sonuclarında anlıcaksın dediğimi![]()
![]()
Hele seçtiğin şarkıcıyı seviyorsan insan ödül var gibi heyecanlanıyor senide inş 2.haftaya atarız![]()
Ooo iddialısın yanı iyi şarkıları önden sun gidebildiğin kadar gitMarsel İlhan olmaya geldim yarışmaya ama Mor ve Ötesi değerli.![]()
Marsel İlhan, ilk turda elenen tenisçi yalnız. Nasıl iddialı oluyorum?Ooo iddialısın yanı iyi şarkıları önden sun gidebildiğin kadar git![]()
Strateji yaparsan şutlanırsın![]()
![]()
![]()
Ozaman dediğim taktiği yapacaksın cnm iyi şarkıları topla her hafta amacın tur atlamak olsun ne kadar ilerlersen başarıdırMarsel İlhan, ilk turda elenen tenisçi yalnız. Nasıl iddialı oluyorum?![]()
Şu anda kafamda 12 şarkı var kafadan. 12'si de "gözümde" çok iyi şarkı. "Hayırlısı" diyelim, hayırlısı olsun.Ozaman dediğim taktiği yapacaksın cnm iyi şarkıları topla her hafta amacın tur atlamak olsun ne kadar ilerlersen başarıdır![]()
![]()
![]()
Aaa yardımcı olurum ben sana özelden bakarızŞu anda kafamda 12 şarkı var kafadan. 12'si de "gözümde" çok iyi şarkı. "Hayırlısı" diyelim, hayırlısı olsun.![]()
Geçen sezon finalde kaybetmiştik bu sezon işi bitirmeye geliyoruzSon şampiyonumuza eski rakibini desteklemek yakışır
![]()
Yardımcı olursan, kopya çekmiş gibi olurum. Kafama göre yaparım bir şeyler.Aaa yardımcı olurum ben sana özelden bakarız![]()
![]()
![]()
Aaa sunucu olarak bir çok yarışmacıya yardımcı oluyorum şarkısını yollamadan fikrimi soruyorlar listelerine yardımcı oluyorumYardımcı olursan, kopya çekmiş gibi olurum. Kafama göre yaparım bir şeyler.![]()
Konuşacak bir şey yok ayoll artık siz noel babasınız @xemrexxx ile birlikte kötü puan vermek yokO konuyu özelden konuşacağız![]()
Hele yarışma başlasın da, bakalım. Sorarım belki. İlk şarkım belli bile ama hele o gün gelsin.Aaa sunucu olarak bir çok yarışmacıya yardımcı oluyorum şarkısını yollamadan fikrimi soruyorlar listelerine yardımcı oluyorum![]()
Ayrıca konuda da yarışmacılara şu şarkıyla gelsem nasıl olur diye birbirinizede fikir soruyorsunuzHerkes yardımcı oluyor birbirine
![]()
![]()
![]()
Şuan neredesin bir tatil yapHele yarışma başlasın da, bakalım. Sorarım belki. İlk şarkım belli bile ama hele o gün gelsin.![]()