eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Duman iyi gitmişti zor 2.sezonda burada da Atacanla iyi gider bence hem @Yiğitt @denizz19 @xBUGRAx kitlesi önemli değil burada zor kitle @sokak sanati @Arslan Bey @MasacRE- i tutmakta bence @mrt-06 akıllıca bir hareket etti ve laf edenlerin korktuğunu düşünüyorum büyük hitimalle Atacanı rakip görmüyorlardı şimdi buda çıktı başımıza demeye başladılar :A :A :A
Google translate cümlesi gibi. Ne dediğin anlaşılmıyor. :A

Hahah laf edenler korktu diyorum ve seni sokak sanati masacre gibi zor sevenleri kendine çekti :A :A :A
Gizli özne "o" ama, işte o kişi kim? Kim çekti kendine? Virgülsüz noktasız yazıyorsun zaten, daha bir anlaşılmaz oluyor cümle. Muhabbete sonradan dahil olmam da cabası. Öncesini hiç okumadım. :A

Yarışmacılar adil oylama yaparsa çeyreği de finali de görürüz sonuçta sevilen bir sanatçımız :A
İlk isme göre iddialısın bizim yarışmamız benim sunumumda hep süprizler çıkardı @turkuazz @MasacRE- @Tolstoyevski büyük başarılar yakalayan süprizlerimiz oldu farklı isimlerden :A Bu sezonda sen olursun belki :A :A :A

kim ile katılıyorsun laa sen:A
Şöyle fotoğrafını bırakayım :A

elijah_wood_sana_tapiyorum_selda_h8482_1677b.jpg

Dumanı kim aldı ayoll Atacan sen içkilisin sanırım :A :A :A
Noktasız virgülsüz olunca her şey birbirine girmiş, anlam karmaşası vardı orada. @mrt-06'nın olduğu belli zaten. :A

Zülfü Livaneli'nden emin olamadı, popüler kesime yöneldi. "Yiğidim Aslanım"ı koysaydı bir hafta, o hafta birinci olsun, hiç sorun değil. Hatta o hafta yarışmadan bile çekilelim. :)

Noktasız virgülsüz olunca her şey birbirine girmiş, anlam karmaşası vardı orada. @mrt-06'nın olduğu belli zaten. :A

Zülfü Livaneli'nden emin olamadı, popüler kesime yöneldi. "Yiğidim Aslanım"ı koysaydı bir hafta, o hafta birinci olsun, hiç sorun değil. Hatta o hafta yarışmadan bile çekilelim. :)
Aaa öylede @mrt-06 a iddialı olmak yakışır hem birbirinize destek olursunuz :A Grup kardeşliği :A :A :A