Giresun'da yaşıyorsun. Ben ise, Ege'de sıcaktan kavruluyorum.Şuan neredesin bir tatil yap![]()
![]()
![]()
Tatile gerek yok. Karadeniz'de yaşamak, yaz aylarında tatil gibi gelirdi ama.
Giresun'da yaşıyorsun. Ben ise, Ege'de sıcaktan kavruluyorum.Şuan neredesin bir tatil yap![]()
![]()
![]()
@xBUGRAx ne diyor bunlar@xBUGRAx @Maskeli Fedai nin nikah şahitleri sen @xemrexxx olur bende kıyarım![]()
Ama yarışma bitince atar bunu Bugra![]()
Kesssss!!!! Çok istiyorsan kendin evlenAnkaraya gelim geliyorsun hadi iyisin yineBelki Kaan'a kaçarsın oradan
![]()
Kesssss!!!! Çok istiyorsan kendin evlen![]()
Kan sebebidir ha bu laflarAnkaraya büyük şehre götürecekler bence kaçırma bu fırsatı![]()
sonra forumda bekçi gibi tek başına oturucan galibaSenle @cookies'i everecem, @xemrexxx ve @sokak sanati everecem birde @Çiğdem- ile @denizz19'u everecem inşallah, maşallah.![]()
Evlenince seversin gııı. Evlilik keramettir.sonra forumda bekçi gibi tek başına oturucan galibaayrıca eş adayımı hiç beğenmedim ssk sı yok sodexo su yok evi yok arabası yok olmaz yani bu iş.ss
Senle @cookies'i everecem, @xemrexxx ve @sokak sanati everecem birde @Çiğdem- ile @denizz19'u everecem inşallah, maşallah.![]()
Evlenince seversin anam.Bu arada benim evim var arsam var problem yok yani ben o şişmanı almam
Evlenince seversin anam.![]()
@serhatt arkadaşla ilgilenir misinBu arada benim evim var arsam var problem yok yani ben o şişmanı almam
ay hayatım elemiyle kederiyle forumun da modunu düşürüyor .ssİlgilenmeme değmezSende bırak muhatap olma en iyisi bu
![]()
Bu arada benim evim var arsam var problem yok yani ben o şişmanı almam
Maatbasından Beren haberleri açar her gün senin içinsonra forumda bekçi gibi tek başına oturucan galibaayrıca eş adayımı hiç beğenmedim ssk sı yok sodexo su yok evi yok arabası yok olmaz yani bu iş.ss
Birlik olup def edelim o zamanay hayatım elemiyle kederiyle forumun da modunu düşürüyor .ss