xBUGRAx
Süper Emekli
Nazan ve Kenan şarkıları nelerdi ya hatırlamadım.![]()
Kenan'dan 'Durdurun Dünyayı' en bilinen.
Nazan'ın şarkısı 'Olta' çok eğlenceli.
Nazan ve Kenan şarkıları nelerdi ya hatırlamadım.![]()
Gülben'in şarkı aldığı isimleri seçenlerle özel ilgileneceğim hepsiyle adımı çıkaracaksınız.
Sezen Aksu leblebi gibi şarkı vermiş Gülben'e @ozmoturk yakın planımda.
Nazan ve Kenan şarkıları da var @-potterhead- ve @bazinga da canlarım.![]()
Bu şarkı güzeldi
Pek sevmem Durdurun Dünyayı'yıKenan'dan 'Durdurun Dünyayı' en bilinen.Bir de 3. albümünde 'Sana mı Sormalı' var güzel ama onu kullanmam bilinmiyor.
Nazan'ın şarkısı 'Olta' çok eğlenceli.@-potterhead-
Pek sevmem Durdurun Dünyayı'yı
Olta bildiğim bir şarkı ama Nazan'ın olduğunu bilmiyordum ama söyleyince anında eşleştirdim. Buram buram Nazan Öncel kokuyor aslında tahmin etmeliymişim.![]()
Vıdı Vıdı bence.Mesajı aldım.Vıdı Vıdı mı Durdurun Dünyayı mı peki?
Hahha Aaa şeyi diyorum ayoll burası sıcak orası serin dedinya ona latife ediyorum serin yerde yatarsın diye"Olmamış" diyeyim bari. Olayı başka boyuta taşımaya başladın.![]()
Beni Şıkır Şıkır ve Yıkıl Karşımdan ilgilendiriyor ayoll diğerlerine karışmamGülben'in şarkı aldığı isimleri seçenlerle özel ilgileneceğim hepsiyle adımı çıkaracaksınız.
Sezen Aksu leblebi gibi şarkı vermiş Gülben'e @ozmoturk yakın planımda.
Nazan ve Kenan şarkıları da var @-potterhead- ve @bazinga da canlarım.![]()
@serhatt yazdım seni korkunç sona hazır ol
@sokak sanati sanati başkanla uyuşamıyorsan @xemrexxx başkanın evine git @serhatt zaten kafanız aynıZoru hemen başarırım imkansız biraz zaman alır![]()
Çiğdem aramıza bir kaliteli jüri daha katıldıHahha Aaa şeyi diyorum ayoll burası sıcak orası serin dedinya ona latife ediyorum serin yerde yatarsın diye![]()
Sen hele gel bir şey ayarlarız aç açıkta bırakmayız merak etme![]()
![]()
![]()
Kullanırsan tam puanBu şarkı güzeldi
@sokak sanati sanati başkanla uyuşamıyorsan @xemrexxx başkanın evine git @serhatt zaten kafanız aynı![]()
![]()
![]()
Benden kurtulamadiniz yine tühBeni Şıkır Şıkır ve Yıkıl Karşımdan ilgilendiriyor ayoll diğerlerine karışmam![]()
![]()
![]()
Ama bu açıklamayı yapman iyi oldu @Maskeli Fedai foruma giremiyordu beni Ankaraya kaçırıcaklar diye şimdi gelebilir![]()
![]()
@sokak sanati @mrt-06
Hhaha Aaa gerçektende bir yere gizlenmiş haber bekliyormuş geldi hemenBenden kurtulamadiniz yine tüh@mrt-06
Aaa kıyamam ayoll korkutmayın çocuğu @sokak sanati@xBUGRAx yüzünden az kalsın kim vurduya gidecektim![]()