Çocuk foruma girmiyordu MS den sonra baş göz edin şimdi dokunmayın @Maskeli FedaiAnkarada baya talip var ona gelin gidecek Ankara'ya @Maskeli Fedai
Çocuk foruma girmiyordu MS den sonra baş göz edin şimdi dokunmayın @Maskeli FedaiAnkarada baya talip var ona gelin gidecek Ankara'ya @Maskeli Fedai
İkisini de istemem@sokak sanati sanati başkanla uyuşamıyorsan @xemrexxx başkanın evine git @serhatt zaten kafanız aynı
Kullan ama finallerde kullanıcak şarkı değil ama kullanılmalı yinede100 milyona dayanan şarkımızı sırf Mustafa Ceceli var diye kullanmasam mı diyorum ama şarkı güzel
Sen finallerde kullanılacak şarkı değil dediysen kesin finallik şarkıdırKullan ama finallerde kullanıcak şarkı değil ama kullanılmalı yinede
Hhaha Çeyrekte kullanda yine Yarıyı görme ayollSen finallerde kullanılacak şarkı değil dediysen kesin finallik şarkıdır
Şarkılarım 17 tane hazır sadece 2 tanesini çıkaracağım işte onlara karar veriyorumHhaha Çeyrekte kullanda yine Yarıyı görme ayoll
@MayısKralı Çeyrekten önce elenmiş o şarkıyı zaten almamışsındır diğer kullandığı 11 şarkıyada bak sonuçlarınaŞarkılarım 17 tane hazır sadece 2 tanesini çıkaracağım işte onlara karar veriyorum
Al birini vur öbürüne bi işe yaramaz ikisi deFilinta gibi Başkanlar seç beğen al @sokak sanati @xemrexxx
Şöyle bir şey var ama çeyrekte elendiği şarkı çeyrekte olduğu için elenmiştir zorlu haftalarda yani. Ben ilk haftalarda kullanırsam belki de zirve alır@MayısKralı Çeyrekten önce elenmiş o şarkıyı zaten almamışsındır diğer kullandığı 11 şarkıyada bak sonuçlarına
Yinede insan güvenemiyor ama koy ilk haftaya hem puan alırsada iyi başlamış olursun alamazsada elenmez herhalde ilk haftadanŞöyle bir şey var ama çeyrekte elendiği şarkı çeyrekte olduğu için elenmiştir zorlu haftalarda yani. Ben ilk haftalarda kullanırsam belki de zirve alır
Başlasın da karar veririmYinede insan güvenemiyor ama koy ilk haftaya hem puan alırsada iyi başlamış olursun alamazsada elenmez herhalde ilk haftadan
Bu da farklı bi bakış açısı tabi
Kız olsam ne olurdum tahmin edersinİyi ki kız doğmamışsın @Çiğdem-
Kız olsam ne olurdum tahmin edersin
Eski yeni farketmez kaşar olsun yeterEski kaşar sever misin yoksa taze kaşar mı hoşuna gider