eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

O niye katılmadı ki çok da hevesliydi aslında
Ben bir ara yoktum o zaman bir şeyler olmuş galiba
Aaa bilmiyorumkı cnm
Ama juride lazım @mesmeso61 u da gözlemci gibi alamadık az önce oda başvuru yapmayı sordu ama başvuruyu kapattık öcnesinde belki alınabilirdi ama şuan ikili elemede sıkıntı olur

Gerçi katılmamaları iyi olmuş önceki katılanlardan bir kaç kişinin çünkü yer çok çabuk doldu juriyede adam lazım

İyi iyi jüri böyle zevk sahibi kişilerden oluşsun da beğenmediklerimizi şutlayalım el birliğiyle

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-

mrt-06 dan sonra @batuhankaralar da şarkıcı değiştirdi. Başvurumuz kapandığı için yeni isteyenlerden tekrar özür diliyoruz
Şarkıcısı olanlar Ağustosa kadar değiştirebilirler isterseler herkese başarılar
Tam kadroyu görmek isteyen ana sayfaya bakabilir

Selda Bağcan

Mustafa Özarslan daha iyiydi. Gerçi Selda da iyidir.

Şu ses efektini şuraya bırakıyorum ve elbette bu seste büyük mucizeler vardır. Bana diss atan benim huyuma gitmeyenler için apaçık dersler vardır.