Enis katılabilir benlik sıkıntı Yok
Enis katılabilir benlik sıkıntı Yok
Az sonra şok olacaksın.Seçimler bitti alamaz kimse Mustiyi artık şike yapma
Görüldüğü üzere her türlü şikeyi engelliyorum gerçek bi Milli Şef'im@DarkLegenD @denizz19 @mrt-06 @kerem
Aaa sana ne zararı var bee manyak![]()
![]()
![]()
Benim efendiliğimi güzelliğimi çekemiyor bay Çirlkin![]()
![]()
Az sonra şok olacaksın.![]()
Benim efendiliğimi güzelliğimi çekemiyor bay Çirlkin![]()
![]()
Enis katılabilir benlik sıkıntı Yok![]()
Juri olur ozaman diğer Sezon Mustim daha iyi iş yaparSüre bitti kural kuraldır uygulanacak@Billy Kane @denizz19 destek atın Şu Sandal girmesin yarışmaya
![]()
Enis benim samimi olduğum bir dostum o sebeple katılsın isterimSüre bitti kural kuraldır uygulanacak@Billy Kane @denizz19 destek atın Şu Sandal girmesin yarışmaya
![]()
Juri olur ozaman diğer Sezon Mustim daha iyi iş yapar![]()
![]()
Sende nerede kaldın gözlemci
![]()
![]()
![]()
Enis benim samimi olduğum bir dostum o sebeple katılsın isterim![]()
Anam Ozan elenmesin de yeter forum olmadan zaten yarışma olmaz.Sende destek at bi yarışmacı eklemek 1 hafta daha 2 kişi elenmesi demek şansın azalıyor![]()
Kendimi bildim bileli dostlarrrrr olamam kimseye düşmannnn hiç şüpmem yok hedefim sağlammmmm içerim ben bu akşammmmm!@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-
@mrt-06 Zülfü Livaneli değiştirip yeni şarkıcı aldı Seçimleri ana sayfada görebilirsiniz
![]()
Hemen elenir daha iyiMustafa Sandal ile katılmasını![]()
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-
@mrt-06 Zülfü Livaneli değiştirip yeni şarkıcı aldı Seçimleri ana sayfada görebilirsiniz
![]()
Yarışma başında yapılan açıklamada 16 Kişi başvuracak ancak bu sayı 18 e kadarda yapılabilir şeklinde açıklama yazılmış![]()
@mrt-06 ciddi olamazsın en nefret ettiğim müzik grubu@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-
![]()
Dumanı severim.![]()
@mrt-06 ciddi olamazsın en nefret ettiğim müzik grubu![]()
Duman iyidir @sokak sanati sende bayılıyorsun favırin Atacan
Hemen elenir daha iyi![]()