Yayınla ama @mrt-06 bilmiyor @Çiğdem- anlatsın bir tanesi on reytingi geçiyordu romantik komedi bile yazdımİstersen yayınlamazsın yani
Reyting sistemi başlarsa yayınlarım![]()
Yabancıya gitmeyeceksiniz ama, yine çok iyi niyetliyim.
Yabancıya gitmeyeceksiniz ama, yine çok iyi niyetliyim.![]()
Yeni sezonda ikinize de tecavüz olacak merak etmeyin.![]()
@sokak sanati nin gölgesinde kalırız yine bizHayatında başarılar
@sokak sanati Sana dizi yazacak kanalın kapanmaz inş
Sen sus ayoll başvuru bitti ama Ağustosa ta baslıcaz @gözlemci Mustiyi alırsa ben ona ayırdım zatenSeçimler bitti alamaz kimse Mustiyi artık şike yapma
Görüldüğü üzere her türlü şikeyi engelliyorum gerçek bi Milli Şef'im@DarkLegenD @denizz19 @mrt-06 @kerem
AferinSeçimler bitti alamaz kimse Mustiyi artık şike yapma
Görüldüğü üzere her türlü şikeyi engelliyorum gerçek bi Milli Şef'im@DarkLegenD @denizz19 @mrt-06 @kerem
Aaa @denizz19 da sana ilk defa katılıyor sanırımYok imkanı yok katılamaz başvuru süresi doldu@denizz19 @Billy Kane isyan çıkartın Milli şef izin veriyor.
Yarışmaya şike karıştırılmak isteniyor sunucuyu boykot ediyoruz.Z
@gözlemci Hele bir gelsin konuya Mustimin kıymetini bilirYarışma var yaa bu aralar bana çok katılıyorNeyse Bundan sonda kim yasak Mustafa Sandal'a giriş ambargosu koyuyorum.
![]()
Aaa sana ne zararı var bee manyakAsla kabul etmem Herkesi ayağa kaldırırım yarışma için başvuru bitti![]()
Benim efendiliğimi güzelliğimi çekemiyor bay ÇirlkinAaa sana ne zararı var bee manyak![]()
![]()
![]()