Adam gidiyor gördün gibi şimdi kapış kapış olacak avrupaİşte o zamanlar kendini daha da geliştirseydi...![]()
Adam gidiyor gördün gibi şimdi kapış kapış olacak avrupaİşte o zamanlar kendini daha da geliştirseydi...![]()
İnsan oğlu işteSuyuna gidince böyle dersin tabi.Ama başka zaman Bay Ego dersin.
![]()
Üstüne para verseler gitmem bu moruğa
Hahah bak avrupaya gidiyor senide götürürÜstüne para verseler gitmem bu moruğa![]()
Ben yerimden memnunum sen gitHahah bak avrupaya gidiyor senide götürür![]()
![]()
![]()
Nereye gitsem Amerikaya dizi setlerineBen yerimden memnunum sen git![]()
CEHENNEME GİT YALLAAHNereye gitsem Amerikaya dizi setlerine![]()
![]()
![]()
Nereye gitsem Amerikaya dizi setlerine![]()
![]()
![]()
kız çiğdem sunarken hata yap da şöyle gülelimCEHENNEME GİT YALLAAH![]()
Aaa sen başkansın yanı her şartta bizi koruyacankız çiğdem sunarken hata yap da şöyle gülelim![]()
@sokak sanati hayran olacaksın
@mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi @batuhankaralar @xBUGRAx @Aserat @denizz19 @Yiğitt @MayısKralı @kerem
Kadının tek güzel yönü kahkahasıkız çiğdem sunarken hata yap da şöyle gülelim![]()
@mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi @batuhankaralar @xBUGRAx @Aserat @denizz19 @Yiğitt @MayısKralı @kerem
Kendini koruyamıyor bizi nasıl korusun
kız çiğdem sunarken hata yap da şöyle gülelim![]()
Herkes @Çiğdem- gibi 40(kırk) yaşında olmadığı için bilmez eskileri. Ama sen istisnasın. Cahil olduğun için bilmiyorsun.Güncel olanlar hep daha seviliyor bilgin olsun. Ne kadar eski o kadar uzak foruma![]()
Aaa genelde günümüzde devam eden popçuların güncel şarkıları isteniyor ama senin gibi adamların eski biinen şarkıları ilgi görüyor sen güncele takılmadan istedini sunabilirsinHerkes @Çiğdem- gibi 40(kırk) yaşında olmadığı için bilmez eskileri. Ama sen istisnasın. Cahil olduğun için bilmiyorsun.
Kendini koruyamıyor bizi nasıl korusun![]()
Hahah Korur ayolll @xemrexxx oBaşkan deyip durma şuna başkan milli şef her şey benim
Hahha Aman ne haltsa ayoll sizin taht kavgalarınızda yarışmada gündem olacak gibi @xemrexxxOrtağım değil o benim yaverim
Hahha Aman ne haltsa ayoll sizin taht kavgalarınızda yarışmada gündem olacak gibi @xemrexxx![]()
![]()
@mrt-06 @DarkLegenD @Maskeli Fedai @serhatt @MasacRE-
![]()