Aaa bu amaç uğruna kendin elenmelisinTarihin en taraflı sunucusuna denk geldik sıvacı gardaşımAmacı beni erkenden eleyip Kaan'ı geri döndürmek foruma
![]()
Aaa bu amaç uğruna kendin elenmelisinTarihin en taraflı sunucusuna denk geldik sıvacı gardaşımAmacı beni erkenden eleyip Kaan'ı geri döndürmek foruma
![]()
Biz bu oyunu bozarız sen hiç merak etmeTarihin en taraflı sunucusuna denk geldik sıvacı gardaşımAmacı beni erkenden eleyip Kaan'ı geri döndürmek foruma
![]()
Gıcık olduğum erkek şarkıcılar seçilmemiş bu sezon, o yüzden kadınların bazılarını hedefe aldık mecburen
Olmayacak çocuklarına mı dinletecen,evde kalmış kız kurusuAaa olmaz ayoll daha çocuklarıma dinletecem![]()
![]()
![]()
He erkenden gelsin direk mesaj at senin Yalın'ı Maskeli eledi diye dalga geçAaa bu amaç uğruna kendin elenmelisin![]()
![]()
![]()
Olacak Mustim hep piyasada nasılsaOlmayacak çocuklarına mı dinletecen,evde kalmış kız kurusu![]()
Aaa iyi ecünnüleri hedef al birazda gözüme girdin Kütük beyBiz bu oyunu bozarız sen hiç merak etme
Gıcık olduğum erkek şarkıcılar seçilmemiş bu sezon, o yüzden kadınların bazılarını hedefe aldık mecburen![]()
Hahha seni eleyince bahanemde hazırHe erkenden gelsin direk mesaj at senin Yalın'ı Maskeli eledi diye dalga geç
Büyük oyunu bozdum elenmeyecem![]()
Yakında bulur belasınıOlacak Mustim hep piyasada nasılsa![]()
![]()
![]()
Benim etiketi niye sildin kız. Mesajın ilk hali farklıydı.
Yakışmıyor adamın ağzına ya resmen.
Sevdiğim şarkıları var yok değil. Nefret fe etmiyorum.Ya İrem![]()
Aaa burada seninki cnm 1238 mesaj sanırım 62.MesajtaBenim etiketi niye sildin kız. Mesajın ilk hali farklıydı.![]()
O iş bende.
Yine boncukları dağıtmışsın.Aaa burada seninki cnm 1238 mesaj sanırım 62.Mesajta![]()
![]()
@sokak sanati öne değiştirsem bu seferde sen üzülücen bende ayrı ayrı teşekkür ettim sizlere kimseyi üzmeden![]()
Yine boncukları dağıtmışsın.@sokak sanati
Neyse ilk ben etiketlenmiştim değişmiş olsa bile gerçekler değişmez.![]()
Aaa senin huyunu biliyorum değiştirsem bu seferde sen bozulucaktın bende çözüm bulup ayrı ayrı teşekkür ettimYine boncukları dağıtmışsın.@sokak sanati
Neyse ilk ben etiketlenmiştim değişmiş olsa bile gerçekler değişmez.![]()
Ablacım bana teşekkür etmene gerek yok tabii ki ablamın yanında olacağım. Elensem de yılansavar olarak görevdeyim.Aaa senin huyunu biliyorum değiştirsem bu seferde sen bozulucaktın bende çözüm bulup ayrı ayrı teşekkür ettim![]()
![]()
@sokak sanati
Aaa ben etiket olayına dikkat etmiyorum her konuda değişiyordur sıralamam yanı ona göre değer şeyi biçmemek lazım ama @sokak sanati işte ayollAblacım bana teşekkür etmene gerek yok tabii ki ablamın yanında olacağım. Elensem de yılansavar olarak görevdeyim.![]()
Aaa ben etiket olayına dikkat etmiyorum her konuda değişiyordur sıralamam yanı ona göre değer şeyi biçmemek lazım ama @sokak sanati işte ayollNeye dikkat ediyor aşşağı tükürsem sakal yukarı bıyık neyse ki boncuk uzmanı olarak iyi sıyrıldım
![]()
![]()