eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Öyle bir realite yok bende. Kapanmamış aşk yarası falan, bunlar iddialı laflar. :A Bunlarla peynir gemisi yürümez. :A

Zamanı gelince herkes neyin ne olduğunu görecek Çikooo sen rahat ol. :A
Daha kütük @MasacRE- var Eminim Yalını oda çok seviyordu :A :A :A

Kapanmamış aşk yaraları kesin Bully dan taktik alıyor bu Maskeli Fedai benden demesi ayoll şuan konuşmuyorsa bir eşy bilmiyorum :A :A :A

Kapanmamış aşk yaraları kesin Bully dan taktik alıyor bu Maskeli Fedai benden demesi ayoll şuan konuşmuyorsa bir eşy bilmiyorum :A :A :A
@MasacRE- yoldaşımın sanat anlayışına ve objektifliğine güvenim tam. :A Mantık ve izahı mümkün çerçevede yapar ne yaparsa. :A

@MasacRE- yoldaşımın sanat anlayışına ve objektifliğine güvenim tam. :A Mantık ve izahı mümkün çerçevede yapar ne yaparsa. :A
Vlla sankı herkese kötü veriyor oğlanın puanından memnun olan yok geçen sezon kanpanya başlatmışlardı @MasacRE- i atalım diye imza topuyordu yarışmacılar o kütük bana dua etsin ben korudum yine ayoll :A :A :A

Yooo tamamen spontane gelişti :A Hep @mrt-06 yüzünden. Aşk diye diye algımı değiştirdi .ss