Anam benim iki elim var anca yazıyorum sende 4 uzuv var normaldir.Çoğu ikimizin yani Çiğdem ile benim![]()
Anam benim iki elim var anca yazıyorum sende 4 uzuv var normaldir.Çoğu ikimizin yani Çiğdem ile benim![]()
Benim bir tek boxerHiçbir şey, öyle alelade bir şey serdim üstüme serildim.![]()
Ahh şu yakışıklıyı neden almadınız ayoll bedava banyoda ederdiniz![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @serhatt @mrt-06 @Maskeli Fedai @xBUGRAx @dreamy @Billy Kane @MasacRE-
![]()
Çoğu ikimizin yani Çiğdem ile benim![]()
MS Sadece yarışma değil forumunda kahvehanesi ayoll
Anam benim iki elim var anca yazıyorum sende 4 uzuv var normaldir.![]()
Sonunda böcek olduğunu kabul ettin.Ben kırkayakım 4 değil 40![]()
Sonunda böcek olduğunu kabul ettin.![]()
Adama boşanmak yaradı ayoll daha gençleşti sankıMusti senin takıntın gibi aşkım ama adam yaşlandı artık karısı bile boşadı![]()
Bu bodur gençleşse gençleşse ne kadar gençleşecek
Hahha Aaa ne boduru ayoll dalyan gibi adam 😱😱😱Bu bodur gençleşse gençleşse ne kadar gençleşecekNe demişler unutma; nerede bi bodur Allah’ın belası odur
![]()
Ay iyi sen seviyorsun diye birşey demiyorum yoksa yıkmıştım buralarıHahha Aaa ne boduru ayoll dalyan gibi adam 😱😱😱
6 Milyona ilerliyoruz her yeri resetledik ayoll
Sen Mustici değilmiydin 😱😱😱Ay iyi sen seviyorsun diye birşey demiyorum yoksa yıkmıştım buraları![]()
@mrt-06 kıskanıyor bu parlakçı yeniden aktif olmamıMS Sadece yarışma değil forumunda kahvehanesi ayoll![]()
![]()
@Maskeli Fedai en yüksek sayılarını görebilir zaten kurulmuş beleş çay içip duruyor
![]()