40INDAN SONRA AZANI TENEŞİR PAKLAR
40INDAN SONRA AZANI TENEŞİR PAKLAR
70 den sonra değil mi o Mustim daha genç40INDAN SONRA AZANI TENEŞİR PAKLAR![]()
Tek tek her yarışmacıyı yorumlamakla uğraşmam bilirsin.
BekiyoruzTek tek her yarışmacıyı yorumlamakla uğraşmam bilirsin.Genel bir değerlendirme yapayım hadi senin hatrın için.
![]()
Şampiyonluk geliyor
Sen önce Çeyrek Finali geçte yoksa Adamı rezil edecenŞampiyonluk geliyor![]()
Ben çeyrekleri geçemedim, Yalın finale çıkamadıSen önce Çeyrek Finali geçte yoksa Adamı rezil edecen![]()
![]()
![]()
Yalın ve Maskeli kardeşine desteğini bekliyoruzŞimdi sanatçı kadrosuna baktım. Yalın, Gökhan Türkmen, Kenan Doğulu gibi merhum @destere yoldaşımın tüylerini ürperten benim de pek haz etmediğim isimler mevcut.Bazı usta isimler de yer alıyor elbette. Sevdiğim sanatçılar da var. Sertap Erener, Mor ve Ötesi, Ariana Grande gibi. Ama benim kıstasım bellidir, kulağıma hoş gelen her şarkı yüksek puan alabilir. O sanatçıyı sevmesem bile sevdiğim bir şarkısı çıkabilir. Objektif sanat bakış açısı bunu gerektirir.
![]()
Hadi hayırlı olsun yarışma. Yarışanlara başarılar, sana da kolay gelsin.@Çiğdem-
@Maskeli Fedai @Yiğitt @bazinga Senden çok çekecekler ozamanŞimdi sanatçı kadrosuna baktım. Yalın, Gökhan Türkmen, Kenan Doğulu gibi merhum @destere yoldaşımın tüylerini ürperten benim de pek haz etmediğim isimler mevcut.Bazı usta isimler de yer alıyor elbette. Sevdiğim sanatçılar da var. Sertap Erener, Mor ve Ötesi, Ariana Grande gibi. Ama benim kıstasım bellidir, kulağıma hoş gelen her şarkı yüksek puan alabilir. O sanatçıyı sevmesem bile sevdiğim bir şarkısı çıkabilir. Objektif sanat bakış açısı bunu gerektirir.
![]()
Hadi hayırlı olsun yarışma. Yarışanlara başarılar, sana da kolay gelsin.@Çiğdem-
Sen çeyrekten yukarı çıkamıyorsun Yalın da Yarıdan aşşağısını görmüyor bakalım kimin istatikliği devam edecekBen çeyrekleri geçemedim, Yalın finale çıkamadıTuhaf bir istatistik söz konusu
![]()
Pek bulamayabilirsin benden demesi.Yalın ve Maskeli kardeşine desteğini bekliyoruz![]()
Hayırlısı diyelim.
Kapanmamış aşk yaraların varsa oraya oynarımPek bulamayabilirsin benden demesi.
Hayırlısı diyelim.![]()
Kapanmamış aşk yaraların varsa oraya oynarımO şarkılara düşük vermezsin herhalde .ss
Okadar şarkıcıdan Yalını ayırıyorsun sevmiyorum diye herifte gelmiş senden destek bekliyor şunun kıçına tekmeyi atda görsün desteği ayollPek bulamayabilirsin benden demesi.
Hayırlısı diyelim.![]()
Öyle bir realite yok bende. Kapanmamış aşk yarası falan, bunlar iddialı laflar.Kapanmamış aşk yaraların varsa oraya oynarımO şarkılara düşük vermezsin herhalde .ss
Zamanı gelince herkes neyin ne olduğunu görecek Çikooo sen rahat ol.Okadar şarkıcıdan Yalını ayırıyorsun sevmiyorum diye herifte gelmiş senden destek bekliyor şunun kıçına tekmeyi atda görsün desteği ayoll![]()
![]()
![]()
Sıvacı kardeşimizle diyalog kanallarını açık tutuyoruzOkadar şarkıcıdan Yalını ayırıyorsun sevmiyorum diye herifte gelmiş senden destek bekliyor şunun kıçına tekmeyi atda görsün desteği ayoll![]()
![]()
![]()
Atın bunu juriliktenÖyle bir realite yok bende. Kapanmamış aşk yarası falan, bunlar iddialı laflar.Bunlarla peynir gemisi yürümez.
Zamanı gelince herkes neyin ne olduğunu görecek Çikooo sen rahat ol.![]()
Korkma la Yalın da olsa beğendiğim şarkısı çıkabilir. Benim objektif sanat anlayışımı bilirsin.Atın bunu jurilikten@Çiğdem-